Knife fork icon red

IJsselhotel

8,1 (73)

Wat zeggen mensen over IJsselhotel

8.1
(73 reviews)
Eten
8.3
Service
8.2
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"De puntjes op de i"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was lekker, sommige dingen konden echt wel anders. Gemiste kans om bij alle gerechten een geschikte wijn keuze aan te bieden. Op het eind koffie besteld die maar niet kwam. Zeker 20 minuten op moeten wachten. Konden de bediening niet aan spreken want iedereen was weg. Toen er 1 van de bediening terug kwam had hij een sigaretten rook lucht bij zich erg jammer. Al met al wel lekker gegeten maar de puntjes op de i mogen wel wat bijgeschaafd worden

Irene op 02 april 2017

"een bittere afdronk"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

het eten was voortreffelijk, evenals de ambiance.
echter, bij het presenteren van de rekening was onze avond een klein beetje verpest en het voordeel van de restaurantweek teniet gedaan.
we hadden ons laten adviseren welke wijn het best bij het eten paste. de wijn was heerlijk, maar de prijs ook: de wijn kostte € 45,-. net niet de allerduurste wijn maar in het vervolg gaan we toch maar heel flauw eerst vragen wat de wijn kost....

wil boonstra op 31 maart 2017

"Heerlijk"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten in het IJsselhotel. Schitterende bord opmaak, een plaatje.
Veel nieuwe smaaksensaties geproefd.
Geweldig

Papenburg op 14 maart 2015

"Heerlijk gegeten"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, verrassende smaken en combinaties. Personeel allen heel vriendelijk

Susan op 08 maart 2015

"Eten in de Restaurantweek"
6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

De kwaliteit van het eten was uitstekend, maar ik hou er niet zo van dat elke component op je bord moet worden toegelicht (omdat het anders niet herkenbaar is?). Het was een geweldige compositie, maar ik hou persoonlijk meer van een schep rode biet dan van een tonnetje ter grootte van een dobbelsteen.
Als het restaurantweek is moet alles ineens op één bord geserveerd worden, of gebeurt dat altijd in het IJsselhotel? Wat is er mis met een schaaltje met bijgerechtjes zoals aardappel en groente?
Maar het was wel heerlijk allemaal.
De reden dat 'sfeer' van mij maar 2 sterren krijgt is het feit dat we nogal last hadden van het oeverloze gespeech van het enorme gezelschap in de zaal naast ons: luid en duidelijk. Waarom is zo'n zaal niet af te sluiten?
Omdat dat vast niet standaard zo is als je hier komt eten, vink ik het aanradersduimpje toch aan.

Cora op 07 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Worp 2 7419 AD Deventer

Over IJsselhotel

Restaurant Het Sandton IJsselhotel te Deventer. beschikt over een moderne brasserie die gelegen is in het historische gedeelte van het hotel. Hier ervaart u dezelfde indrukwekkende sfeer als buiten, door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. 

De unieke omgeving van het Sandton IJsselhotel wordt als het ware naar binnen gehaald. Vanuit de fraaie serre kunt u genieten van het mooie uitzicht op de stad Deventer en op de IJssel, en bij mooi weer kunt u heerlijk ontspannen een drankje drinken of genieten van uw lunch of diner op het grote terras.

'Culinair genieten' staat centraal en op gastronomisch gebied zal het Sandton IJsselhotel in haar omgeving graag haar naam vestigen. Het restaurant is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden