Tante Koosje*

Frans
8,9 (932 reviews)
96%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Tante Koosje*

Wat 932 mensen zeggen over Tante Koosje*

8.9 Gebaseerd op 932 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was super!!!! Goeie bediening en heerlijk gegeten!

Suzanne Van de vijver op 29 augustus 2010

8.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 9

Romantische locatie, sfeervolle ambiance. Bediening professioneel en persoonlijk. Zeker een restaurant waar we nog een keer terug gaan.

Lydia Lydia op 29 augustus 2010

7.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 8

Compliment voor de sfeervolle en prachtige entourage! Echter, er was meer aandacht aan de compositie dan aan de smaak vh eten besteed. De smaken van de gerechten waren vlak en voldeden niet aan onze verwachting. Daarnaast kregen wij de indruk dat het geld tijdens deze restaurantweek verdient moest worden met de supp...

Lees hele review

Compliment voor de sfeervolle en prachtige entourage! Echter, er was meer aandacht aan de compositie dan aan de smaak vh eten besteed. De smaken van de gerechten waren vlak en voldeden niet aan onze verwachting. Daarnaast kregen wij de indruk dat het geld tijdens deze restaurantweek verdient moest worden met de supplementen daar werd door de bediening veel nadruk opgelegd. Voor ons een eenmalige, enigszins teleurstellende kennismaking met dit 1- ster-restaurant.

Mirjam van Leeuwen op 29 augustus 2010

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Ontvangst en eten waren uitstekend. Onze plek (tafeltje aan de bar) was iets minder. Service was oke, bijschenken van de wijn liet wat mij betreft iets te lang op zich wachten. Uiteindelijk wel genoten van deze avond.

Mvg, Bert

Bert van Putten op 28 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, super bediening en erg leuk om te eten in een soort knusse huiskamer. Echt een fantastische avond gehad.

Debora van Beek op 28 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Tante Koosje*

Keuken: Frans

Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.

Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.

De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.

Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.

Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden