Knife fork icon red

Tante Koosje*

€ 82,50 € 59,50

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner

Tante Koosje*

8,8 (837)

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner € 82,50 € 59,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen Michelin diner
€ 82,50 € 59,50

Tante Koosje* in Loenen aan de Vecht is een prachtig restaurant dat in de schaduw van de kerk aan een pleintje ligt en waar je je direct thuis voelt. Het Franse interieur heeft een landelijke en nostalgische sfeer en de uitmuntende keuken is niet voor niets al jaren bekroond met een Michelinster!

Het team van de keuken beschikt over vele nieuwe technieken en gebruikt bijzondere ingrediënten die er zeker voor zorgen dat je aangenaam verrast wordt!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Tante Koosje*

8.8
(837 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Heerlijk maar enige verbetering mogelijk."
7.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 9

Wij zijn met ons gezin in het kader van de restaurant week gaan eten bij Tante Koosje. Omdat we al meedere jaren bij verschillende sterren restaurants hebben gegeten kunnen we, denken wij, een aardig oordeel vellen over het eten, de service en ambiance.
Het ontvangst is prima en vriendelijk. De jassen worden aangenomen en aan het eind van het bezoek ook weer netjes teruggegeven een aangereikt. De bediening is goed maar een beetje 'boers'. Hiermee willen we zeggen dat bv het water wat we bij de wijn hadden gekregen 'lomp' werd ingeschonken waardoor de hele tafel vol waterspetters zat. Bij het uitserveren werd netjes verteld welke ingedienten waren gebruikt maar ook hier was het enthousiasme een beetje te zoeken.
Verder vonden we het eten vlak. Er was zeker gebruik gemaakt van eersteklas ingedienten maar de combinatie was nou niet echt uitgesproken. Dit is een veilige keuze voor veel gasten maar je komt toch voor een smaaksentatie.
Het wijnarrangement was prima en de uitleg van wijnen voldoende. Hoewel niet altijd bekend was uit welke streek de wijn precise kwam.
Alles samenvattend prima gegegeten in een gezellige sfeer. Echter voor een restaurant met allure hadden we toch iets meer (mogen) verwacht(en).
Volgende keer weer een andere keuze.

rene op 02 oktober 2018

"Cosy restaurant with attentive service and great food"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Loved the attentive service staff, which provided great service without us even noticing them. The kitchen is straightforward and flavorful, great textures and combinations, but a bit conservative. The small bites in between all the courses was a great surprise! Atmosphere is lovely and reminds of long gone times. All in all a great night out with a great value for money experience

erik theeuwes op 02 oktober 2018

"Sfeer, service en diner op hoogste niveau"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fijn restaurant, had ik jaren eerder moeten weten. Geweldige ervaring in alle opzichten

Cees Klaassen op 01 oktober 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

bediening was aardig en professioneel. Eten was een onverwachts (lees: verassing!) genoegen voor ons samen. Heerlijk de tijd, heerlijke smaken, heerlijke wijn. Het vieren van een speciale gelegenheid is zeker gelukt!

Jaco en Bianca op 20 september 2018

"Heerlijk genoten bijRestaurant "Tante Koosje" in Loenen a/d Vecht"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was weer gewelig!!!!

Carin Versteeg op 01 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Kerkstraat 1 3632 EL Loenen aan de Vecht

Over Tante Koosje*

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen en een overweldigende bloemenpracht, een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje*.

Vandaag de dag is Tante Koosje razend populair door de nostalgische sfeer, de uitstekende keuken en de vriendelijke prijzen. 's Zomers waant met zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland.

Kortom, voor een nostalgische en culinaire ervaring in een mooie omgeving bent u van harte welkom bij Tante Koosje aan te schuiven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden