Knife fork icon red

Mero Visrestaurant

8,1 (75 reviews)

Wat 75 mensen zeggen over Mero Visrestaurant

8.1
(75 reviews)
Eten
8.1
Service
8.4
Sfeer
7.9
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zondagmiddag geluncht bij Mero, heerlijk buiten gezeten. Een prachtig menu, alles smaakte voortreffelijk en de opmaak en porties waren prima. Het dessert werd keurig aangepast in verband met koffieallergie. Er is een ruime keuze in halve flesjes wijn.

Rita Johansson op 04 oktober 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk, uitstekende bereiding van de producten. Bediening informeel, wisselend, lag aan de persoon, de een erg oplettend, de ander minder oplettend maar erg aardig. Porties wel aan de kleine kant, ik ben geen grote eter en had er net genoeg aan.

A.C. Steenks op 03 oktober 2011

6.3 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 8

Ik vond het tegenvallen. 2 coquilles, dan scholfilet en dan creme bruléé. Zelfde hoofdgerecht als bij At Sea de vorige avond. Had 's-ochtends net schol gekocht (1,5 kg voor euro 4,50). Niet Mero-waardig. Sfeer en bediening goed.

Jos Martinus op 03 oktober 2011

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

beetje erg overdreven om voor een glaasje prosecco €8 euro te vragen. Dan is de winst van zo'n aanbieding gauw verdwenen.

paula haasdijk op 02 oktober 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten op het terras. Bediening was top ondanks dat we begrepen dat er veel mensen uitgevallen waren in de bediening. Het hoofdgerecht was super met gebakken schol maar de aardappelpuree en de bietjes waren echt favoriet bij ons. Dessert met een crème brulee van koffie en de chocolademouse maakten het geheel af. We komen hier snel weer terug!

Robert Lourens op 02 oktober 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Vissershavenweg 61 E 2583 DL Scheveningen

Over Mero Visrestaurant

In 2006 heeft Mero Visrestaurant zich gevestigd in de 1e Binnenhaven.

Dichtbij de bron, pal naast de visafslag! Verser kan eigenlijk niet. Grote foto's van vis sieren het eigentijdse restaurant. De chef-kok bereidt vanuit de open keuken heerlijke visgerechten met als specialiteit verse kreeft & oesters, levend gehouden in het homarium. Met plateaus fruits de mer, king crab, noordzeetong en veel dagverse vis ben je zeker van een ruime keuze in mooie gerechten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden