Knife fork icon red

Silver

8,9 (16 reviews)

Wat 16 mensen zeggen over Silver

8.9
(16 reviews)
Eten
9.3
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Lekker hoog op smaak"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed eten hoog op smaak

Suus op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Wauw mogelijk de jongste chefkok van Nederland die hier werkt met een geweldig talent die geweldige, maar vooral bijzondere gerechten weet te maken!
Echt heerlijk gegeten, leuke bediening, restaurant had alleen vol moeten zitten.

Holambra op 26 september 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. De jongste Chef kok van Nederland Roy Kramer en zijn team serveren de meest smaakvolle gerechten. Alle producten die zij gebruiken zijn vers, in dit restaurant is niets voorbewerkt of "uit een pakje" Echt elke hap is een feestje in je mond. De gastvrouw en eigenaresse v...

Lees hele review

Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. De jongste Chef kok van Nederland Roy Kramer en zijn team serveren de meest smaakvolle gerechten. Alle producten die zij gebruiken zijn vers, in dit restaurant is niets voorbewerkt of "uit een pakje" Echt elke hap is een feestje in je mond. De gastvrouw en eigenaresse van restaurant Silver, Corrie Hop heeft een duidelijke visie over hoe wij gezonder en veel minder belastend voor het millieu kunnen eten.
Ga hier absoluut eens eten en laat je verrassen, zoals wij vanavond gedaan hebben. Heerlijke gerechten en voortreffelijke bijpassende wijnen. Wat een aanwinst voor Lelystad!

Marjan op 20 juli 2019

"Fijne avond uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de tweede keer gegeten bij Silver en opnieuw onder de indruk van het eten. De heerlijke smaken, de originele manier van serveren (amuse op de hand) en de vriendelijke bediening. Het was weer een fijne avond.

Marianne op 01 juli 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was heerlijk. De service helaas een stuk minder. Lange tijd zonder drankjes op tafel gezeten tussendoor. Pas na eigen verzoek nieuwe drankjes gekregen.
Achteraf maar goed ook want op de rekening bleken de drankjes vrij aan de prijs.

Edwin op 29 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lelystad e.o.

Zilverparkkade 1 8232 WJ Lelystad

Over Silver

Voor gastvrouw Corrie Hop is er met Restaurant Silver, gelegen in Lelystad, een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Samen met de keukenbrigade en chef-kok Roy Kramer laat ze je graag genieten van innovatieve en vernieuwende gerechten, gebaseerd op klassieke technieken.

Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait . Er wordt gebruik gemaakt van de verse producten die het seizoen te bieden heeft. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze. Om de beleving compleet te maken bieden zij jouw een vervoersservice aan, waardoor je kunt genieten van een mooi bij uw gerechten aansluitend wijnarrangement.

Kortom, ze laten je graag ongedwongen genieten in een mooie ambiance; gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Iedereen staat voor jou klaar om er een heerlijk ontspannen avondje uit van te maken met een heuse smaakbeleving! De sfeer van Restaurant Silver is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: er worden innovatieve gerechten geserveerd met verrassende smaken en bijpassende wijnen of non-alcoholische ‘Virgins’; een smaakbeleving pur sang!

Restaurant Silver laat zich op culinair niveau uitdagen…

Ga jij deze culinaire uitdaging aan?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lelystad e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden