Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Tante Kee

8,9 (363 reviews)

Wat 363 mensen zeggen over Tante Kee

8.9
(363 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Heerlijk eten op een mooie locatie"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij waren enkele jaren niet meer geweest en de zaak is verbouwd. Het is ontzettend mooi geworden en sfeervol gebleven. Intieme ruimtes, goede akoestiek. De locatie is onveranderd: prachtig gelegen aan het water van De Kaag. Het eten en de bediening waren werkelijk super, zeker als je bedenkt dat we voor de Restaurantweek zaten. Wij komen zeker terug; ideaal voor de lunch op het terras.

Ruud de Jong op 26 september 2018

"Heerlijk avondje uit"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was erg lekker en de borden mooi opgemaakt. De smaken waren prima op elkaar afgestemd. Alles met een oosterse twist.

Anne op 26 september 2018

"Perfect"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Laat je niet tegenhouden omdat het op een eiland ligt het is meer dan de moeite waard! We hebben genoten, de gastvrijheid en het diner en de wijn waren perfect. Een meer dan goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben er een leuk, zeker voor de zomer adres bij!

Cor Ceelie op 14 maart 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben werkelijk fantastisch gegeten.... heerlijk aan t water gezeten! Hele goede bediening! Super wijnen! Geweldig diner.. Zeebaars.... Heilbot... Gamba en Buikspek... daarna Parelhoen met Zuurkool ... alles overheerlijk!! Dit duurt niet lang meer of er komen Michelin sterren... raar dat dit niet al gebeurd is.

Margriet op 09 maart 2018

"Winterse gezelligheid"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de entree branden houtblokken in de mistige buitenlucht en verspreiden een heerlijke geur. Het restaurant is mooi in Kerstsfeer. Jassen worden aangenomen. Tafels staan ruim van elkaar. Amuse met 5 gangen en koffie. Alle gangen hebben een verrassend element en zijn goed bereid. Naar keuze een passende wijn bij d...

Lees hele review

Voor de entree branden houtblokken in de mistige buitenlucht en verspreiden een heerlijke geur. Het restaurant is mooi in Kerstsfeer. Jassen worden aangenomen. Tafels staan ruim van elkaar. Amuse met 5 gangen en koffie. Alle gangen hebben een verrassend element en zijn goed bereid. Naar keuze een passende wijn bij de gangen, ook in BOB hoeveelheid. Het lekkerst de tart tatin van rode biet bij de hoofdgang, meest verrassend de tartaar van dorade. Fijne attente bediening. Mooie stek en goede keuken om naar terug te komen.

Brigitte op 22 december 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kaag e.o.

Julianalaan 14 2159 LA Kaag

Over Tante Kee

In het pittoreske Kaag ligt het idyllische Restaurant Tante Kee. Het restaurant is omgeven door de Kagerplassen. Tante Kee is dan ook met een pontje (24/7) vanaf Buitenkaag te bereiken. Het restaurant bezit een prachtig terras waardoor het vakantiegevoel niet te missen valt. De keuken van Tante Kee bereidt gerechten die geinspireerd zijn door de Franse keuken. Af en toe valt er ook een oosters accent te vinden in deze heerlijke gerechten. Het restaurant hecht veel waarde aan biologische en streekproducten. Kom je ook genieten van de heerlijkste gerechten en de prachtigste wijnen bij restaurant Tante Kee?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kaag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden