Bella Donna

Pizza, Italiaans
7,6 (19 reviews)
71%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 19 mensen zeggen over Bella Donna

7.6 Gebaseerd op 19 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten, maar genept met de rekening!"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

26 mei hier gegeten met een vriendin, met de voucher van €20. De voorwaarde was om een driegangenmenu te bestellen. De dame in de bediening was alleraardigst, wij hoefden ons niet aan een menu te houden, we konden eten wat we wilden, met mogelijk een surplus bij ossenhaas. We hebben lekker gegeten. Op de rekening st...

Lees hele review

26 mei hier gegeten met een vriendin, met de voucher van €20. De voorwaarde was om een driegangenmenu te bestellen. De dame in de bediening was alleraardigst, wij hoefden ons niet aan een menu te houden, we konden eten wat we wilden, met mogelijk een surplus bij ossenhaas. We hebben lekker gegeten. Op de rekening stond voor het eten €69,90, daar was de voucher al afgetrokken. Thuis heb ik het nagerekend van het menu op de site en wij hadden gegeten voor €68,35, geen verrekende voucher dus! Later zag ik op de site van Bella Donna pas het speciale menu van €45, een luxe menu met vis en ossenhaas, dit menu is in de zaak niet aan ons vertoond!
Ik voel mij behoorlijk beetgenomen en ook wel opgelicht. Ik denk dat een compensatie wel zeer noodzakelijk is, er is ons ruim twintig euro door de neus geboord. Héél kwalijk vind ik deze oplichterij.

Diny Lanser op 03 juni 2022
Geverifiëerd

"Koop nog eens een dinerkaart!"
4.7 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 6

Het eten was op zich goed. Maar we verwachtten, zoals ook bevestigd werd door Diningcity, een 3-gangen diner voor 45 euro en een 3-gangen diner voor 25 euro. Wie schetst onze verbazing, dat we een rekening werden gepresenteerd met nog eens extra een bedrag van 6 euro. Navraag leverde niets begrijpelijks op. Van de d...

Lees hele review

Het eten was op zich goed. Maar we verwachtten, zoals ook bevestigd werd door Diningcity, een 3-gangen diner voor 45 euro en een 3-gangen diner voor 25 euro. Wie schetst onze verbazing, dat we een rekening werden gepresenteerd met nog eens extra een bedrag van 6 euro. Navraag leverde niets begrijpelijks op. Van de diner kortingskaart van 20 euro bleef op deze manier dus 14 euro over. Hoewel we hier niet arm van worden, beschouwen we dit toch als een vorm van oplichting.

arie Hasman op 22 mei 2022
Geverifiëerd

"Lekker eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Super gegeten bediening vriendelijke mensen

Dick Groen op 20 mei 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Begon al goed bij het ontvangst, super aardige bediening. Werd vervolgens iets gemaakt voor mij wat niet op de kaart stond. Drie gangen menu was echt heeeeel veel. Hoofdgerecht echt goed bereid, super lekker, en vullend. Je kon overigens alles kiezen van de kaart, was niet door hen iets samengesteld. Kortom topavond gehad en we komen zeker terug!!

Lucie W op 07 mei 2022
Geverifiëerd

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker 3 gangen menu gegeten!

Jerry59 op 19 maart 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Uithoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bella Donna

Keuken: Pizza, Italiaans

Ristorante Bella Donna in Uithoorn is een Italiaans restaurant waar de gasten kunnen genieten van Italiaanse specialiteiten die eventueel aangevuld kunnen worden met een smaakvolle fles wijn van de uitgebreide wijnkaart, waardoor er een gezellige en sfeervolle avond in het verschiet ligt.

De gerechten zijn op authentieke wijze bereid, wat er naast de mooie decoratie voor zorgt dat de Italiaanse entourage sterk wordt opgekrikt. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en soms met verrassende combinaties bij de specialiteiten. Om de avond goed af te sluiten beschikken ze over een dessertkaart vol met verschillende sorbets en koffie, wat een volmaakt gevoel zal geven.

Boek een tafel bij Bella Donna en proef de Italiaanse heerlijkheid!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Uithoorn e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden