Knife fork icon red

Landgoed Altembrouck

8,1 (28)

Wat zeggen mensen over Landgoed Altembrouck

8.1
(28 reviews)
Eten
8.0
Service
8.1
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Ludieke avond met heerlijk eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De avond begon redelijk hectisch, aangezien de oprijlaan geblokkeerd was (hebben 25 minuten in de auto gewacht) en onze reservering niet bekend was. Echter werd er in het pub-gedeelte een tafel en stoelen bijgezet en kregen we voor de 'vervelende' omstandigheden het aperitief aangeboden. Vervolgens werd ons een heerlijk 4-gangen menu voorgesteld, klonk heerlijk en bleek het ook te zijn. Van het haasje van het varken als voorgerecht via de eend consommé naar het hoofdgerecht van kalf op 2 manieren bereid en rundssucade. De porties waren ruim voldoende, waardoor er nog maar weinig plaats over bleef voor het dessert: zelfgemaakte tiramisu en citroenparfait. Door andere gasten geattendeerd kwam de ober er echter achter dat hij ons niet het Restaurantweek menu had aangeboden, maar hun eigen menu. Was geen probleem, wij hebben niks hoeven bij te betalen, was uiteindelijk zijn fout. Deze mooie geste staat voor de gastvrijheid van de ober de gehele avond: geen glas is lang leeg geweest, boter en brood werden ongevraagd bijgevuld, complimenten! Om de avond af te sluiten kregen we nog een rondleiding door het landgoed! Formidabel! Wij komen terug!

Smidt op 20 maart 2014

"Landgoed Altembrouck, een oase"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een prachtige rustieke locatie met een hartelijke ontvangst van een zeer attente gastheer.
Het eten was overheerlijk en de sfeer aangenaam met bijpassende live piano muziek. Een heerlijk avondje, met tot slot nog een enthousiaste rondleiding.

Remco Didderen op 18 maart 2014

"unieke ervaring"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was een fijne avond, in een mooie omgeving en met overheerlijk eten.

Elsie op 16 maart 2014

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

een aanrader, we hebben nog buiten kunnen eten

Anoniem op 29 september 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het ontvangst was alsof men een oude vriend na lange tijd weer zag!
De amuse van het huis (zalm) bracht ons goed in de stemming. Als voorgerecht Gamba's. Perfectie is het woord waar ik denk.Hoofdgerecht van Mangalica varkens vlees, hoogstaande kwaliteit, echt het lekkerste stuk varken wat ik ooit geproefd hebt. Toetje was een surprise du chef, nou verrast werden wij met een aantal chocolade creaties die ons nog lang bij zullen blijven. De bediening was zo geweldig, in zo een mooie ambiance, onvergetelijk!

Benno Groote Schaarsberg op 07 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Gravenvoeren e.o.

Altembrouck 4 3798 's-Gravenvoeren

Over Landgoed Altembrouck

Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek is Landgoed Altembrouck een oase van pastorale rust en ruimte, met de monumentale sfeer en stijl die horen bij een 18e eeuws kasteel en landgoed. 

Altembrouck heeft zich ontwikkeld tot een culinaire broedplaats, van waaruit in 1998 de beroemde Japanse Wagyu runderen in Europa werden geïntroduceerd. Het hele landgoed is een open multifunctioneel bedrijf, gebaseerd op agrarische innovatie, culinaire verrassingen en hartelijke gastronomie in een fraai gerestaureerd kasteelcomplex, waar de gast centraal staat.

Onder het motto, “kwaliteit boven kwantiteit” en “Smaak voorop” verrassen wij onze gasten met producten van eigen land. Naast het beroemde Wagyu rund, vindt u er ook Hongaarse Mangaliza varkens, het eigen Kurohitsu lam en het bijzondere Primavera kalf.  Ook het warme, klassieke landgoedinterieur is spraakmakend. Kunst neemt een centrale plaats in binnen ons Landgoed. Naast permanente aanwezige kunstvoorwerpen zijn er voortdurend exposities van gevestigde kunstenaars.

Wij staan klaar voor een fantastische beleving van pure verwennerij in een sfeervolle ambiance. Ontdek het best bewaarde geheim van België!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Gravenvoeren e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden