Knife fork icon red

ARC. by Lute

8,7 (80 reviews)

Wat 80 mensen zeggen over ARC. by Lute

8.7
(80 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.1
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede service, sfeervolle setting, heerlijk eten en goede wijnen!

Simone Zwartenkot op 24 juni 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Excellent place and service! Most of the dishes were delicious.

Yuliya Feshchuk op 24 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een fantastische ontdekking was dat 5 gangen menuutje! Zeker de moeite waard. Ik had ook nog een niet alcoholische cocktail gevraagd, wat niet op de kaart stond maar wel voor werd gezorgd. Een adres om te onthouden zelfs voor ons Belgen

Serge Goussaert op 08 juni 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wij waren met onze 10 jaar jubilee. En worden aan het end met een mooie toetje verrast. Die service kan denk ik beter, maar omdat niet zo velen gasten waren, was er missiën minder personeel. Wij hebben genoten van de goede Duitse wijn en eten. Een echter aanrader.

Nils Andersen op 24 mei 2019
Geverifiëerd

"Dineren in een internationale ambiance"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In het kader van de restaurantweek, dineerden we bij Arc by Lute aam de Amstel in Amsterdam en genoten we van het ARC 6 gangen menu. Een fusion tussen de Franse en Japanse keuken. Het werd een tongstrelende belevenis van geraffineerde en mooi opgediende gerechtjes. Ik dronk daarbij een Souvignon Touraine die prima a...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek, dineerden we bij Arc by Lute aam de Amstel in Amsterdam en genoten we van het ARC 6 gangen menu. Een fusion tussen de Franse en Japanse keuken. Het werd een tongstrelende belevenis van geraffineerde en mooi opgediende gerechtjes. Ik dronk daarbij een Souvignon Touraine die prima aansloot bij de soms complexe smaken. Mijn vriendin en ik hebben een zeer leuke avond doorgebracht in het stemmige restaurant met een adequate en vriendelijke bediening.

Lucky Oudkerk Pool op 28 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Amsteldijk 67 1074 HZ Amsterdam

Over ARC. by Lute

Restaurant ARC. by Lute is gelegen in het imposante pand in neorenaissance stijl aan de rand van de Pijp in Amsterdam. De sfeer vertaalt in het huidige Amsterdam de historische energie naar een modern en warm design. Het restaurant is opgebouwd uit vier verbonden ruimtes: een bar, een smalle ruimte met hoge tafels, een restaurant en een atrium. Het maakt van ARC. een plek om te borrelen, om hapjes aan die borrel toe te voegen, een plek voor uitgebreide diners.

De chefs verwerken lokale producten in internationale gerechten, waardoor deze een leuke twist krijgen en er innovatieve gerechten ontstaan. Het is een heldere en frisse cuisine met af en toe de nodige verleiders.

Bij restaurant ARC. by Lute zal je gegarandeerd een onvergetelijke avond beleven!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden