Knife fork icon red

ARC. by Lute

8,7 (80 reviews)

Wat 80 mensen zeggen over ARC. by Lute

8.7
(80 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Duur smullen bij Lute"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten is heel goed en niets is standaard: we proefden heel creatieve en verrassende combinaties. De bediening is goed, vriendelijk en attent.
De inrichting is ook goed. Alles is ruim opgesteld, zodat je zeker niet dicht op elkaar zit gepropt en elkaar goed kunt verstaan.
De prijs is wel behoorlijk aan de hoge...

Lees hele review

Het eten is heel goed en niets is standaard: we proefden heel creatieve en verrassende combinaties. De bediening is goed, vriendelijk en attent.
De inrichting is ook goed. Alles is ruim opgesteld, zodat je zeker niet dicht op elkaar zit gepropt en elkaar goed kunt verstaan.
De prijs is wel behoorlijk aan de hoge kant, ook al was er sprake van een voordelige actie in het kader van de restaurantweek.

Ad Snelderwaard op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 6

Gezien de verwachtingen en de prijs viel het eten ons tegen. De smaak was wat vlak, zonder verassende smaakcombinaties. De gefrituurde glasnoodles bij het zalm gerecht waren oud en taai. De service was zeker wel eerste klas. De inrichting en styling goed, maar ook weer niet top. Al met al van ons toch geen aanbeveling.

Al op 02 oktober 2019
Geverifiëerd

"Ronde tafel gesprekken. "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk en bijzonder. Alleen hoofdgerecht (kipfiletje) niet lekker.

Anna Dekker op 30 september 2019
Geverifiëerd

"Lekker bij Lute"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekende lunch genoten bij ARC (Peter Lute) aan de Amstel. Mooie ambiance, prettige bediening en heerlijk eten. Alle reden om er terug te komen.

Olaf Wijnants op 29 september 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Ai. Een teleurstellende maaltijd bij ARC. gisteravond. De amuse was nog niet op en het eerste gerecht werd al geserveerd, toen we daar iets over zeiden was het antwoord “ja, het stond al klaar. ", slordig. Geen brood op tafel, is ook niet gevraagd, was wel nodig geweest, we vertrokken allebei met honger. De zalm was...

Lees hele review

Ai. Een teleurstellende maaltijd bij ARC. gisteravond. De amuse was nog niet op en het eerste gerecht werd al geserveerd, toen we daar iets over zeiden was het antwoord “ja, het stond al klaar. ", slordig. Geen brood op tafel, is ook niet gevraagd, was wel nodig geweest, we vertrokken allebei met honger. De zalm was vlak, de gamba lag op een overbodige dot aubergine 'boemboe' waardoor de gamba comoleet wegviel. Derde gerecht was knolselderij, dit was echt onder de maat, weinig smaak en zo groot als mijn pink. Niet geschikt als derde gang. Als ze hier normaal €12 voor durven te vragen... De boerderijkip was bleek, smaakloos en droog aan de buitenkant en nog niet gaar aan de binnenkant. Dit was het enige gerecht van normale proporties en ik had honger dus maar opgegeten, mijn vrouw heeft de helft laten staan, net als anderen ook zagen we. Dessert was aardig.

Ik vermoed dat Peter hier niet blij van zou worden als hij dit geserveerd had gekregen.

Wel complimenten voor de bediening die een goede wijn adviseerde en ons een drankje aanbood omdat ze zelf ook even geproefd had in de keuken en het met ons eens was dat het "niet goed was vandaag".

Maar als de wijn het beste onderdeel van de maaltijd was, doe je als restaurant iets verkeerd. En dat tientje korting op de rekening (€100 ipv €110 voor twee vijf-hapjes menu's) omdat het restaurantweek is... Schrale troost.

Mooie zaak, maar het eten is echt van dermate slecht niveau dat de helft van de prijs zelfs te veel zou zijn.

Thuis nog maar een boterham gegeten, voor ons eens meer nooit weer.

Niet belangrijk op 28 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Amsteldijk 67 1074 HZ Amsterdam

Over ARC. by Lute

Restaurant ARC. by Lute is gelegen in het imposante pand in neorenaissance stijl aan de rand van de Pijp in Amsterdam. De sfeer vertaalt in het huidige Amsterdam de historische energie naar een modern en warm design. Het restaurant is opgebouwd uit vier verbonden ruimtes: een bar, een smalle ruimte met hoge tafels, een restaurant en een atrium. Het maakt van ARC. een plek om te borrelen, om hapjes aan die borrel toe te voegen, een plek voor uitgebreide diners.

De chefs verwerken lokale producten in internationale gerechten, waardoor deze een leuke twist krijgen en er innovatieve gerechten ontstaan. Het is een heldere en frisse cuisine met af en toe de nodige verleiders.

Bij restaurant ARC. by Lute zal je gegarandeerd een onvergetelijke avond beleven!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden