Knife fork icon red

ARC. by Lute

8,7 (80 reviews)

Wat 80 mensen zeggen over ARC. by Lute

8.7
(80 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Heerlijk eten op een koud terras"
7.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 6

Het eten was fantastisch. De bediening was keurig, soms wat onzeker, maar niet zo betrokken. Ik heb aangegeven dat ik het koud had op het terras, maar daar is geen oplossing voor geregeld. Heerlijk eten, maar een koud avondje.

Lucie du Quesne op 30 juni 2018

"Heerlijk terras"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten op een zonovergoten terras. Smaakvolle gerechten die als ware kunstwerkjes zijn opgemaakt. We komen zeker nog een (paar keer) keer terug.

Pieter Kuijs op 29 juni 2018

"Lekker eten weinig sfeer"
6.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 4

Het vijfgangen menu was verrassend. Heerlijke vis en vleesgerechtjes. Met zorg bereid, mooie smaakcombinaties. Nagerecht sprak ons qua smaak minder aan.
Bediening, op een uitzondering na (jonge vrouw met verstand van zaken en gericht op de klant, maar helaas voor Arc. was het haar laatste week) was niet op niveau. ...

Lees hele review

Het vijfgangen menu was verrassend. Heerlijke vis en vleesgerechtjes. Met zorg bereid, mooie smaakcombinaties. Nagerecht sprak ons qua smaak minder aan.
Bediening, op een uitzondering na (jonge vrouw met verstand van zaken en gericht op de klant, maar helaas voor Arc. was het haar laatste week) was niet op niveau. Weinig tot geen toelichting bij de gerechten, geen verstand van de wijnen, gerechten werden te snel na elkaar uitgeserveerd. Qua sfeer een typisch hotel restaurant. (Te) zakelijk, sober, weinig persoonlijk. Het was daarbij ook nog een wel erg stille avond en door de inrichting van het restaurant daardoor nog sfeerlozer. Dat hebben ze bij het restaurant van the Lobby beter begrepen.

Ruud Pet op 26 juni 2018

"Great Lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Everything was really grat. There was only one other table being served the same time as us so the staff was very attentive and provided great service. The food was delicious and the chef even tailored the dishes to suit my allergies.

Jessica op 26 juni 2018

"rising "star""
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

mooie setting in het voormalig gemeente archief.
vriendelijke enthousiaste bediening maar ontbreekt hier en daar aan finesse.
eten is zeer goed, fijne smaakcombinaties met diepgang maar nog niet bij alle gerechten.

over het algemeen een absolute aanwinst en wie weet in de nabije toekomst ster-waardig alhoewel niet noodzakelijk: het is meer dan prima zo !

Hans op 25 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Amsteldijk 67 1074 HZ Amsterdam

Over ARC. by Lute

Restaurant ARC. by Lute is gelegen in het imposante pand in neorenaissance stijl aan de rand van de Pijp in Amsterdam. De sfeer vertaalt in het huidige Amsterdam de historische energie naar een modern en warm design. Het restaurant is opgebouwd uit vier verbonden ruimtes: een bar, een smalle ruimte met hoge tafels, een restaurant en een atrium. Het maakt van ARC. een plek om te borrelen, om hapjes aan die borrel toe te voegen, een plek voor uitgebreide diners.

De chefs verwerken lokale producten in internationale gerechten, waardoor deze een leuke twist krijgen en er innovatieve gerechten ontstaan. Het is een heldere en frisse cuisine met af en toe de nodige verleiders.

Bij restaurant ARC. by Lute zal je gegarandeerd een onvergetelijke avond beleven!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden