Knife fork icon red

Cheval Blanc*

8,8 (425 reviews)

Wat 425 mensen zeggen over Cheval Blanc*

8.8
(425 reviews)
Eten
9.1
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was erg lekker om bij Cheval Blanc te eten, we hebben genoten. Je wordt erg vriendelijk ontvangen en bij elk gerecht wordt wat verteld. Ook is er een erg huiselijke sfeer aanwezig.

Kim Gaarthuis op 26 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Eten was voortreffelijk.
Service idem.
Wel nogal luidruchtig door grote hoeveelheid gasten in beperkte ruimte.
Detail: jammer, dat men niet van tevoren aankondigde, dat het menu geen 25,- euro, maar 35,- euro kostte. Dat deed bijvoorbeeld het Brouwerskolkje wel expliciet.
Dat mocht overigens -letterlijk en figuurlijk- uiteindelijk de pret niet drukken

Joost van Eijsden op 26 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij Cheval Blanc in de restaurantweek. Een restaurant met een 'huiskamergevoel'. De gerechten zagen er prachtig uit en de smaak was geweldig. Verder was de bediening zeer netjes, maar weer niet te stijf. Een aanrader voor fijnproevers (met een redelijke portemonnee).

David Anker op 26 augustus 2010

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Goed gegeten, helaas culinair iets minder geprikkeld dan gehoopt. De reductie van kreeft was bijvoorbeeld minder uitgesproken dan verwacht.

R. van Hattem op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

wij hebben naast het standaard menu ook alle tussengerechten geprobeerd en van de oesters to aan de vers gemaakte koekjes bij de thee en koffie was alles voortreffelijk: smaak, presentatie, bijpassende wijnen, tijd tussen gerechten etc. Komen hier graag terug!

V Bogaert op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Jan van Goyenstraat 29 2102 CA Heemstede

Over Cheval Blanc*

Restaurant Cheval Blanc is sinds oktober 1996 gevestigd in de Jan van Goyenstraat te Heemstede, een kleine winkelstraat tussen de Heemsteedse Dreef en de grens met Haarlem-Zuid. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het Restaurant is vernoemd naar het beroemde wijnhuis uit de St-Emillion in de Bordeaux: Château Cheval Blanc, dat bekend staat om zijn uitstekende Grand Cru's.

Het team van restaurant Cheval Blanc hanteert een formule waarbij gastvrijheid en dienstverlening voorop staan. Of het een feestelijk diner betreft, een informeel zakenoverleg of 'even samen lekker eten', het team van Cheval Blanc geeft service op maat.

Indien je bij reservering persoonlijke wensen kenbaar maakt zoals: diëten of als u zakelijk of privé aan tijd gebonden bent, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden