Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Cheval Blanc*

8,8 (425 reviews)

Wat 425 mensen zeggen over Cheval Blanc*

8.8
(425 reviews)
Eten
9.1
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Gezellig"
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Op de rekening na, dat slordige fouten bevatte, kan ik alleen maar positief zijn. De ster hebben ze niet voor niets en hoe later het werd, hoe gezelliger het ook werd met de sfeervolle plafonfverlichting.

Harry S. op 08 oktober 2018

"Hemels"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Gegeten tijdens de restaurantweek, voor het eerst. Heel vriendelijke service. Mooi vrij aan te passen concept van aantal gangen. Het eten was heerlijk met een sensatie aan smaak combinaties. Treffend wijn arrangement erbij maakte het compleet.
De sfeer was warm, echter toen het vol zat werd het erg rumoerig. Detail: de wc deuren en afwerking van sanitair was dat van een gangbaar eetcafé.

Terry Wiersma op 30 september 2018

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was top! Goede bediening,heldere uitleg en heel lekker gegeten! Ton en je crew,dank je wel.

Hans en Marieke van Bergen op 29 september 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een bijzondere avond hebben wij gisteren weer mogen ervaren. Alles is perfect, bediening, sfeer, eten en mooie passende wijnen. Echt een culinaire experience.

Petra op 27 september 2018

"feestje van smaakvolle verfijning "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Dit is de vierde keer dat we ons lieten verwennen. Verheug me altijd al bij voorbaat op onze lunch of diner. Mooie verrassende gerechten met passende wijnen die het beste in smaakbeleving naar buiten brengen. Sommelier die begrijpbare taal spreekt en doet verlangen naar volgende slok om nieuwe nuances te ontdekken...

Lees hele review

Dit is de vierde keer dat we ons lieten verwennen. Verheug me altijd al bij voorbaat op onze lunch of diner. Mooie verrassende gerechten met passende wijnen die het beste in smaakbeleving naar buiten brengen. Sommelier die begrijpbare taal spreekt en doet verlangen naar volgende slok om nieuwe nuances te ontdekken.
Gastheer Ton legt je uit hoe de gerechten tot stand komen op een manier, alsof hij zelf achter het fornuis heeft gestaan.
Nog geen enkele maal hetzelfde gerecht geserveerd gekregen.
I'LL BE BACK

Peter Boshuijzen op 18 augustus 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Jan van Goyenstraat 29 2102 CA Heemstede

Over Cheval Blanc*

Restaurant Cheval Blanc is sinds oktober 1996 gevestigd in de Jan van Goyenstraat te Heemstede, een kleine winkelstraat tussen de Heemsteedse Dreef en de grens met Haarlem-Zuid. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het Restaurant is vernoemd naar het beroemde wijnhuis uit de St-Emillion in de Bordeaux: Château Cheval Blanc, dat bekend staat om zijn uitstekende Grand Cru's.

Het team van restaurant Cheval Blanc hanteert een formule waarbij gastvrijheid en dienstverlening voorop staan. Of het een feestelijk diner betreft, een informeel zakenoverleg of 'even samen lekker eten', het team van Cheval Blanc geeft service op maat.

Indien je bij reservering persoonlijke wensen kenbaar maakt zoals: diëten of als u zakelijk of privé aan tijd gebonden bent, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden