Knife fork icon red

Damianz - het Arresthuis

9,2 (521 reviews)

Wat 521 mensen zeggen over Damianz - het Arresthuis

9.2
(521 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
9.1
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben meer dan genoten van de geserveerde gerechten. Buiten dat de gerechten een lust voor het oog waren, waren ze verfijnd en goed op smaak. Het druilerige, koude zondagmiddaggevoel verdween bij toverslag toen de eerste gerechtjes werden opgediend bij het apperitief. Het bleek de opmaat naar een fantastische lunch. Alle complimenten voor het jong team.

van laer marianne op 11 maart 2013

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteren gegeten in dit mooie restaurant.Ontvangst en bediening waren uitstekend. De gerechten waren perfect klaargemaakt en uiterst smaakvol opgediend. Complimenten voor de keukenbrigade !!
Wij gaan hier beslist terugkomen.

Hans en Karin, Geert en Helga

Karin Blomen op 11 maart 2013

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Afgelopen week gegeten bij restaurant Damianz. Het is een bijzonder gebouw en straal veel uit. Het menu was uitstekend en heerlijk. Hier gaan we zeker terug komen.

Anoniem op 11 maart 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige en heel mooi en sfeervol ingericht restaurant. De gerechten zijn heel smaakvol en geraffineerd opgemaakt. De bediening is vriendelijk. We gaan er zeker nog eens naartoe.

Anoniem op 10 maart 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben met vrienden super lekker gegeten, alles zag er mooi uit en smaakte lekker. Sfeer en service waren super. Het eten en de drank waren beide voor een goede prijs.

Desiree Gotschenberg op 10 maart 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Pollartstraat 7 6040 AE Roermond

Over Damianz - het Arresthuis

In Het Arresthuis in Roermond bevindt zich een restaurant dat uw verwachtingen zal overtreffen, Restaurant Damianz. De inrichting van het restaurant is modern, trendy en warm. De sfeer is ongedwongen en rustig.

Het restaurant heeft meerdere menu's. Creatieve voor- en tussengerechten worden gevolgd vlees / vis hoofdgerechten, begeleid met bijzondere combinaties van groenten. De lunch biedt, naast soepen en salades, heerlijke broodvariaties.

Bij Damianz wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse en seizoensproducten. U zult hier verrast worden door de hoge kwaliteit die wordt geserveerd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Roermond e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden