Knife fork icon red

Het Koetshuis

8,4 (30)

Wat zeggen mensen over Het Koetshuis

8.4
(30 reviews)
Eten
8.5
Service
8.4
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Avondje uit"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was een gezellig avondje uit ivm onze trouwdag, vakantie in Drenthe. Het voorgerecht en hoofdgerecht was echt goed, een voorbeeld hoe het hoort te zijn. De kwaliteit was goed, zeer smaakvol. Wij hadden vooraf de zalm en carpaccio en als hoofdgerecht ossehaas en mixed grill. Het restaurant is heel gezellig ingericht en geeft sfeer, de bediening was prima.

Wij hebben genoten en je hoeft niet te twijfelen om eens langs te gaan...

Groet Diana en Bas

Bas op 11 oktober 2016

"ongeinspireerd eten"
3.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 3

het eten was zeer eenvoudig en miste de kwaliteit die wij van de restaurantweekaanbiedingen gewend zijn. Na vooraf opgave dat 1 van de gasten geen garnalen wenste werd er simpel weg 1 extra kipkroketje toegevoegd aan de overige 3 als vervanging, Bij de koffie een simpel koekje.

Y. G. op 30 augustus 2015

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben speciaal voor mijn mans 50ste verjaardag hier gegeten en ik moet zeggen dat wij daar absoluut geen spijt van hebben gehad,wij hadden het 4 gangen verrassingsdiner gekozen om ons lekker te laten verrassen en dat zijn we wat een heerlijke producten hebben we gegeten onze verwachting is meer dan waargemaakt,ze hebben zelfs op ons verzoek het toetje extra feestelijk gemaakt vanwege zijn 50 ste verjaardag,jongeng bedankt nog voor deze leuke verrassing,fotos volgen nog.
mvg Rene en Anneke

Anneke en Rene Kievit op 16 september 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was voortreffelijk, de bediening was prima, terwijl het erg druk was. Het leuke was de open keuken, dan neem je de kook/baklucht voor die ene keer voor lief.
We komen zeker terug.
AJ en Elly

Elly van Klaveren op 30 januari 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Leuk restaurant we waren er nooit eerder geweest. Het eten was erg goed, alleen vond ik het jammer dat er keuze was uit twee gerechten waarvan 1 vis (ik had tevoren aangegeven dat ik niet van vis houdt). Leuke sfeer en snelle bediening. Zeker een keertje heen buiten de eetweek :)

Sylvia van de Poll op 30 januari 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hoogeveen e.o.

Grote Kerkstraat 24 7902 CJ Hoogeveen

Over Het Koetshuis

Het Koetshuis in Hoogeveen is een bijzondere plek. Met heerlijke gerechten, een sfeervol restaurant en natuurlijk creatieve koks en gastvriendelijk personeel. Kortom: de gast voelt zich bij hier thuis. Puur genieten is niet vaak zó gemakkelijk.

Een romantisch etentje is hier even goed op zijn plaats als een buffet van een vriendenclub of een familiefeest. Een etentje aan het eind van een gezellig uitstapje met de kinderen kan in Het Koetshuis uitstekend eindigen, maar ook wordt het heel gemakkelijk later en later met een glaasje wijn op het terras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hoogeveen e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden