Knife fork icon red

Hotel Parc Broekhuizen - Voltaire*

9,9 (9 reviews)
100%

Wat 9 mensen zeggen over Hotel Parc Broekhuizen - Voltaire*

9.9
(9 reviews)
Eten
9.9
Service
9.9
Sfeer
9.8
100%
Schrijf een review

"Buitenland in het binnenland"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Werkelijk een “Parc” lokatie die zijn weerga niet kent in Nederland Jonge, informeel geklede vriendelijke bediening, hetgeen wonderwel goed contrasteert met de chique sfeer van het “huis”
Wij konden buiten dineren, en genoten van de ondergaande zon.
Over het 6 gangen diner geen enkele aanmerking, maar een woord; “ster(ren)”-nivo!
Wijnarrangement en sommelier “chapeau”.
Tot weerziens.

Rich&Mich op 09 mei 2018

"Uitmuntend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Om te beginnen is het al een erg mooie sfeervolle locatie/omgeving. Ook de aankleding van het restaurant is sfeervol. Het eten is echt voortreffelijk. We hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, maar dat hebben ze dan ook meer dan waar gemaakt of zelf nog overtroffen. We gaan snel weer een keer langs voor een leuke en lekkere avond.

Floris Heemstra op 08 mei 2018

"Zó goed! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Woorden schieten te kort: een smaakvolle verrassing zowel qua wining-dining als exquisite omgeving. Uiterst vriendelijk jong team die ons zeer professioneel en ongedwongen een onvergetelijke avond heeft bezorgd, dank daarvoor! Voor eenieder die in een fraai aangekleed kasteel heerlijk wil dineren en eventueel ook ov...

Lees hele review

Woorden schieten te kort: een smaakvolle verrassing zowel qua wining-dining als exquisite omgeving. Uiterst vriendelijk jong team die ons zeer professioneel en ongedwongen een onvergetelijke avond heeft bezorgd, dank daarvoor! Voor eenieder die in een fraai aangekleed kasteel heerlijk wil dineren en eventueel ook overnachten. De 22 suites zijn buitengewoon ingericht en hebben eenzelfde uitzicht op het fraaie omringende park. Gewoon doen!

Erzsi & George op 08 mei 2018

"Locatie-Locatie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

GEWELDIG! Na diverse soms kritische opmerkingen te hebben gehoord is onze avond (4 personen) een hele mooie geworden. Wat een locatie ontvangst verzorging en uitgeleide, Top., De enige opmerking die ik heb is over de 2 persoons tafeltjes die wel org kaal en klein lijken vergeleken met het verdere geheel, verder niet...

Lees hele review

GEWELDIG! Na diverse soms kritische opmerkingen te hebben gehoord is onze avond (4 personen) een hele mooie geworden. Wat een locatie ontvangst verzorging en uitgeleide, Top., De enige opmerking die ik heb is over de 2 persoons tafeltjes die wel org kaal en klein lijken vergeleken met het verdere geheel, verder niets dan lof. Onze dames waren zeer tevreden over alles en zeker de flexibiliteit met de verschillende wensen ivm voorkeur en allergie.

Frans G. op 08 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

Over Hotel Parc Broekhuizen - Voltaire*

Parc Broekhuizen is één van de mooiste locaties van Nederland. Het is gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dit is een van de meest imposante en adembenemende natuurpracht van ons land.
Het landgoed wat dateert uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

Het team van restaurant Voltaire serveert gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. De chef geeft Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden