Knife fork icon red

Hotel Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire* by Jacob Jan Boerma

10,0 (7)

Wat zeggen mensen over Hotel Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire* by Jacob Jan Boerma

10.0
(7 reviews)
Eten
10.0
Service
10.0
Sfeer
10.0
Schrijf een review

"Zó goed! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Woorden schieten te kort: een smaakvolle verrassing zowel qua wining-dining als exquisite omgeving. Uiterst vriendelijk jong team die ons zeer professioneel en ongedwongen een onvergetelijke avond heeft bezorgd, dank daarvoor! Voor eenieder die in een fraai aangekleed kasteel heerlijk wil dineren en eventueel ook overnachten. De 22 suites zijn buitengewoon ingericht en hebben eenzelfde uitzicht op het fraaie omringende park. Gewoon doen!

Erzsi & George op 08 mei 2018

"Locatie-Locatie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

GEWELDIG! Na diverse soms kritische opmerkingen te hebben gehoord is onze avond (4 personen) een hele mooie geworden. Wat een locatie ontvangst verzorging en uitgeleide, Top., De enige opmerking die ik heb is over de 2 persoons tafeltjes die wel org kaal en klein lijken vergeleken met het verdere geheel, verder niets dan lof. Onze dames waren zeer tevreden over alles en zeker de flexibiliteit met de verschillende wensen ivm voorkeur en allergie.

Frans G. op 08 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

Over Hotel Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire* by Jacob Jan Boerma

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 


Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden