Knife fork icon red

De Fuik

8,8 (341 reviews)

Wat 341 mensen zeggen over De Fuik

8.8
(341 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Wij hebben een heerlijke avond gehad. Het eten was heerlijk, het extra tussengerecht met kreeft fantastisch. Het aperitief was heerlijk, de gekozen wijnen waren (los van de rode wijn behorende bij het hoofdgerecht) goed. Minpunten waren dat het allemaal wel erg snel ging, het brood en andere zoutjes werden ook snel ...

Lees hele review

Wij hebben een heerlijke avond gehad. Het eten was heerlijk, het extra tussengerecht met kreeft fantastisch. Het aperitief was heerlijk, de gekozen wijnen waren (los van de rode wijn behorende bij het hoofdgerecht) goed. Minpunten waren dat het allemaal wel erg snel ging, het brood en andere zoutjes werden ook snel van tafel gehaald.

Jammer dat de (hoge) rekening zo’n bittere nasmaak geeft. Een volledig wijnarrangement voor 4 personen rekenen waarvan 2 personen minimaal van de wijn hebben gedronken en hoge prijs voor een kopje koffie. Je weet dat je voor een sterrenrestaurant meer moet betalen maar jammer dat we op deze manier kennis hebben gemaakt met De Fuik. Volgens mij schiet dan de week van het restaurant zijn doel voorbij.

A. Tromp op 22 maart 2011

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Voorgerecht was erg lekker ,ik vond het gerecht wat je kon bij bestellen zo bijzonder van smaak echt geweldig, Het hoofdgerecht was lekker maar verraste totaal niet ,en ik vond de koffie belachelijk duur ,bediening was zeer goed en vriendelijk

jan de vuijst op 21 maart 2011

8.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 9

Kwaliteit en ambiance: Niet voor niets een ster-restaurant. Op bijna beschamende wijze probeerde men een vierde gang aan te smeren, zo van "Iedereen neemt het, dus.............". Kostte wel € 12,50.

JAN DE JONGSTE op 21 maart 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Fantastische lunch gehad met uitstekende wijnen. Goede en vriendelijke service. Uitzicht over het water en genieten!

Manon Onrust op 21 maart 2011

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

ontvangst door de heer Brundel was geweldig. wat een aardige man. gedrurende de avond een paar keer met hem gesproken en hij doet er echt alles aan om je een prachtige avond te bezorgen waarvoor onze dank.
het eten was heel goed, met name het tussengerecht, ravioli met kreeft.
klein minpuntje, water werd ongevraagd ...

Lees hele review

ontvangst door de heer Brundel was geweldig. wat een aardige man. gedrurende de avond een paar keer met hem gesproken en hij doet er echt alles aan om je een prachtige avond te bezorgen waarvoor onze dank.
het eten was heel goed, met name het tussengerecht, ravioli met kreeft.
klein minpuntje, water werd ongevraagd bijgeschonken waardoor er twee flessen op de rekening stonden. koffie vrij duur: € 8,50.
komen wij hier terug? ja, waarschijnlijk wel. 1. vanwege nogmaals de zeer hartelijke benadering van heer Brundel. 2. om op een mooie zomerdag van het terras te kunnen genieten.

richard van haastert op 21 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Aalst (Gelderland) e.o.

Maasdijk 1 5308 JA Aalst (Gelderland)

Over De Fuik

In het dorp Aalst bevindt zich het mooie restaurant De Fuik. Het statige pand biedt je een prachtig uitzicht over de sublieme omgeving. De inrichting van het restaurant is sfeervol en straalt een ongedwongen sfeer uit. Bij De Fuik kan je genieten van overheerlijke gastronomie op hoog niveau. Je wordt verrast door de klassiek georiënteerde keuken met moderne invloeden. Het team is enorm enthousiast en zorgt ervoor dat je de hele avond niets te kort komt. De waanzinnige gerechten, bijzondere wijnen en uitgesproken gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke avond uit! Ervaar de gastronomische beleving bij De Fuik.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Aalst (Gelderland) e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden