Wat 56 mensen zeggen over Hotel Restaurant Oud London
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een sfeervolle ambiance in stijlvolle inrichting. Ook onze gasten waren onder de indruk, niet in het minst van de betrokken bediening en het voortreffelijke eten.
We hebben inmiddels een aantal keer gegeten in het prachtige, sfeervolle en vernieuwde Brasserie 't Voorhuys. Het eten was voortreffelijk als altijd. De bediening is vriendelijk en hulpvaardig. Kortom Gastvrijheid, zoals het hoort met
nadruk op Service en Kwaliteit.
Ik vond het matig. Het eten was niet echt lekker, maar de service was dan wel weer ok. En van dit soort decor hou ik simpelweg niet. Jammer
Hallo,
Hier ons reactie,van ons avondje eten bij jullie.
We vonden het heerlijk allemaal, en het personeel erg aardig, en goed.
Lamsfile was super,echt een aanrader.
We vonden het desser en de desserwijn erg lekker.
Nu was de vraag, zouden jullie ons de naam van de desserwijn willen maillen?
Vonden hem echt heerlijk...
Hallo,
Hier ons reactie,van ons avondje eten bij jullie.
We vonden het heerlijk allemaal, en het personeel erg aardig, en goed.
Lamsfile was super,echt een aanrader.
We vonden het desser en de desserwijn erg lekker.
Nu was de vraag, zouden jullie ons de naam van de desserwijn willen maillen?
Vonden hem echt heerlijk,we hadden aardbei , misschien weten jullie dan welke er bij geserveerd word, bijvoorbaad dank.
Komen beslist terug.
vriendelijke groet Trudie tiehuis
Verzorging en eten waren prima in orde.
Bediening is gemoedelijk, to the point maar niet stijfjes
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
Over Hotel Restaurant Oud London
Keuken: Frans
Brasserie Restaurant ’t VoorHuys is onderdeel van Hotel Restaurant Oud London en gelegen in de prachtige bossen net buiten het centrum van Zeist.
In deze ruim 200 jaar oude ‘huiskamer’, gesticht door één van Napoleon’s soldaten, staan gastvrijheid, aandacht voor kwaliteit en eerlijke producten centraal.
Geniet dagelijks van 07.00 tot 21.30 uur van een kopje koffie of thee, lunch of diner, zoals het een Franse brasserie betaamt.
De keukenbrigade werkt vanuit een klassiek Franse basis: puur, eerlijk en zonder poespas. U kunt iedere dag genieten van heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en dagverse producten uit de regio.
Met lokale, verse en smakelijke producten bereiden de chef kok en zijn team een maandelijks wisselend menu voor.
Voor elk menu of gerecht geven wij graag een bijpassende wijnsuggestie uit de uitgebreide wijnkaart. Gespecialiseerd in Europese biologisch, bio-dynamisch en alcoholvrije wijnen, de sommelier adviseert u graag!