Hotel Restaurant Oud London

Frans
8,4 (56 reviews)
100%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 56 mensen zeggen over Hotel Restaurant Oud London

8.4 Gebaseerd op 56 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Heerlijk buiten gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk kreeftenmenu maar ook de rest van de kaart is niet te versmaden, heerlijk gegeten op prachtig terras en uitstekende bediening!

Mdj op 23 juni 2019
Geverifiëerd

"Blijft een heerlijk hotel!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Met regelmaat te gast bij Oud London.
Een hotel restaurant waar je echt gastvrij wordt ontvangen en service met een hoofdletter wordt geschreven. Alles kan niets moet. Uitgebreide kaart met veel klassiekers. Champignons Dordogne, gebakken kalfslever en kreeft Thermidor.
Wisselend keuze menu. Keuken kookt zeer stabie...

Lees hele review

Met regelmaat te gast bij Oud London.
Een hotel restaurant waar je echt gastvrij wordt ontvangen en service met een hoofdletter wordt geschreven. Alles kan niets moet. Uitgebreide kaart met veel klassiekers. Champignons Dordogne, gebakken kalfslever en kreeft Thermidor.
Wisselend keuze menu. Keuken kookt zeer stabiel en prima porties. Veel producten worden echt huis gemaakt. Uitgebreide wijnkaart. Veel grijze éminence als gasten terwijl men er prima als gezin of stel kan eten. Veel terugkerende gasten wat een goed teken is. Prettig ruim binnenterras.

Bart Jansen op 28 januari 2019

"Uitstekend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben met drie personen gegeten in het voorhuis dit is heel gezellig geowrden.
Wij zijn zeer netjes en volt ontvangen kregen eerst een amuse daarna het menu vooraf een zalige Carpaccio toen was er en dat vond ik een zeer goede service wat bij de meeste restaurants niet mogelijk is bij het restaurant menu een k...

Lees hele review

Wij hebben met drie personen gegeten in het voorhuis dit is heel gezellig geowrden.
Wij zijn zeer netjes en volt ontvangen kregen eerst een amuse daarna het menu vooraf een zalige Carpaccio toen was er en dat vond ik een zeer goede service wat bij de meeste restaurants niet mogelijk is bij het restaurant menu een keuze tussen vis en vlees (zalm of eendenborst met zwarte bonen saus) alles werd geserveerd op een heet bord dit was werkelijk voortreffelijk een had zalm en twee de eendenborst. En toe was een appeltaartje met kaneelijs. Prijs kwaliteit kon niet beter de prijzen van de wijn zijn iets aan de te hoge kant maar dit zal ook wel met de kwaliteit te maken hebben want ik had een witte wijn en die was niet duur. Met alk zullen wij zeker terug komen.

robkempers op 04 april 2016

"lekker gegeten"
8.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 10

De amuse was een verassing en heerlijk, koude tomatensoep met een ijsbolletje er In. Smaakte naar meer.. voor af een carpaccio die erg mooi en zacht was. De sla was bitter. Hoofdgerecht zalm geserveerd met leuke lekker aankleding. Met daarnaast nog friet en heerlijk klaargemaakte boontjes. Hoofd gerecht was wel iets...

Lees hele review

De amuse was een verassing en heerlijk, koude tomatensoep met een ijsbolletje er In. Smaakte naar meer.. voor af een carpaccio die erg mooi en zacht was. De sla was bitter. Hoofdgerecht zalm geserveerd met leuke lekker aankleding. Met daarnaast nog friet en heerlijk klaargemaakte boontjes. Hoofd gerecht was wel iets te zoutig. We hebben de hele avond nog dorst gehad.

Dessert was een appel taartje precies zoals hij moet zijn niet te zoet en vanille saus erbij. Kaneel ijs ernaast. De service was goed alleen bij hoofdgerecht en dessert geen uitleg over wat er precies op je bord lag. Ik kom er zeker nog een keer eten.

miranda op 03 april 2016

"Heerlijk gegeten!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het menu van de restaurantweek was echt prima. De vriendelijke en vlotte bediening maakte het een heel plezierig geheel. Er heerst in Het VoorHuys een heel relaxte en gezellige sfeer.

Cora en Henk op 31 maart 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hotel Restaurant Oud London

Keuken: Frans

Brasserie Restaurant ’t VoorHuys is onderdeel van Hotel Restaurant Oud London en gelegen in de prachtige bossen net buiten het centrum van Zeist.

In deze ruim 200 jaar oude ‘huiskamer’, gesticht door één van Napoleon’s soldaten, staan gastvrijheid, aandacht voor kwaliteit en eerlijke producten centraal.

Geniet dagelijks van 07.00 tot 21.30 uur van een kopje koffie of thee, lunch of diner, zoals het een Franse brasserie betaamt.

De keukenbrigade werkt vanuit een klassiek Franse basis: puur, eerlijk en zonder poespas. U kunt iedere dag genieten van heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en dagverse producten uit de regio.

Met lokale, verse en smakelijke producten bereiden de chef kok en zijn team een maandelijks wisselend menu voor.

Voor elk menu of gerecht geven wij graag een bijpassende wijnsuggestie uit de uitgebreide wijnkaart. Gespecialiseerd in Europese biologisch, bio-dynamisch en alcoholvrije wijnen, de sommelier adviseert u graag!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden