Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Hotel Restaurant Oud London

8,4 (56 reviews)

Wat 56 mensen zeggen over Hotel Restaurant Oud London

8.4
(56 reviews)
Eten
8.5
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Rijzende ster"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben met z'n 3-en hier gegeten ter ere van de 85 ste verjaardag van mijn vader die overigens met vlagen vaker bij Oud London eet.
Dit is ook merkbaar aan het feit dat hij als een VIP behandeld wordt; echt leuk om te zien. We waren het met elkaar eens dat Oud London 'goed aan de weg timmert' en super gastvrij is !!!

Anke Strating op 15 maart 2015

"Avondje gezelligheid"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gewoon fantastisch!

Rinske anbeek op 13 maart 2015

"Heerlijk gegeten"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Vrijdagavond heb we hier gegeten tijdens de restaurantweek. Het eten was voortreffelijk. De wijn bij het voorgerecht vonden we niet zo goed passen en de wijn bij het hoofdgerecht werd in eerste instantie vergeten. Doordat het restaurant wat groter is voelt het wat minder persoonlijk en moesten we zelf naar de bedien...

Lees hele review

Vrijdagavond heb we hier gegeten tijdens de restaurantweek. Het eten was voortreffelijk. De wijn bij het voorgerecht vonden we niet zo goed passen en de wijn bij het hoofdgerecht werd in eerste instantie vergeten. Doordat het restaurant wat groter is voelt het wat minder persoonlijk en moesten we zelf naar de bediening op zoek om tochtig ons glas wijn te krijgen. Iets meer aandacht voor den gast zou dus goed zijn. Verder was het personeel ontzettend vriendelijk en hebben we dus verrukkelijk gegeten.

Annemieke op 08 maart 2015

"restaurantweek"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Met 9 personen heerlijk gegeten; Zeer flexibele instelling van het personeel: een alternatief voor wat op de menukaart stond was geen enkel probleem!

mw. van Ginkel op 17 maart 2014

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een zeer vriendelijke ontvangst mochten we een tafeltje uitzoeken.
Het eten was perfect en ook hoe het gepresenteerd werd.De bediening zeer vriendelijk en vakbekwaam zonder opdringerig te zijn.Zeker een aanrader.

J.H.M. Hijl op 17 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Woudenbergseweg 52 3707 HX Zeist

Over Hotel Restaurant Oud London

Brasserie Restaurant ’t VoorHuys is onderdeel van Hotel Restaurant Oud London en gelegen in de prachtige bossen net buiten het centrum van Zeist.

In deze ruim 200 jaar oude ‘huiskamer’, gesticht door één van Napoleon’s soldaten, staan gastvrijheid, aandacht voor kwaliteit en eerlijke producten centraal.

Geniet dagelijks van 07.00 tot 21.30 uur van een kopje koffie of thee, lunch of diner, zoals het een Franse brasserie betaamt.

De keukenbrigade werkt vanuit een klassiek Franse basis: puur, eerlijk en zonder poespas. U kunt iedere dag genieten van heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en dagverse producten uit de regio.

Met lokale, verse en smakelijke producten bereiden de chef kok en zijn team een maandelijks wisselend menu voor.

Voor elk menu of gerecht geven wij graag een bijpassende wijnsuggestie uit de uitgebreide wijnkaart. Gespecialiseerd in Europese biologisch, bio-dynamisch en alcoholvrije wijnen, de sommelier adviseert u graag!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden