Wat 56 mensen zeggen over Hotel Restaurant Oud London
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prachtig ingericht modern en toch warm restaurant met uitstekende bediening.
Goede keuken, maar ik heb eerder nog nooit voor brood en boter hoeven te betalen.Het dessert was een plaatje.
plezierige bediening, niet gehaast
gratis water wat ongevraagd werd aangevuld.
Tijdens restaurantweek gedineerd.
Eten excellent.
Het kwam wat onaangenaam over dat restaurantweek klanten duidelijk anders werden benaderd dan regulars.
Regulars kregen meteen brood met tapenade etc.; restaurantweek klanten kregen de mogelijkheid om dit als extra te bestellen; ook geen amuse zoals gebruikelijk (oo...
Tijdens restaurantweek gedineerd.
Eten excellent.
Het kwam wat onaangenaam over dat restaurantweek klanten duidelijk anders werden benaderd dan regulars.
Regulars kregen meteen brood met tapenade etc.; restaurantweek klanten kregen de mogelijkheid om dit als extra te bestellen; ook geen amuse zoals gebruikelijk (ook tijdens restaurantweek in andere restaurants !)
Naar mijn mening is de bedoeling van de restaurantweek dat de klant een 'normaal' 3 gangen menu ontvangt (met alles wat daar normaal bijhoort), maar voor een speciale prijs.
Het eten was heerlijk en mooi geserveerd. Super en vriendelijke bediening.
We hadden een tafeltje on de bistro 3x2 tafeltjes naast elkaar en dat was minder. We zaten erg dicht op elkaar.
Prima menu, juiste hoeveelheden en smaak. Pettige en gastvrije bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
Over Hotel Restaurant Oud London
Keuken: Frans
Brasserie Restaurant ’t VoorHuys is onderdeel van Hotel Restaurant Oud London en gelegen in de prachtige bossen net buiten het centrum van Zeist.
In deze ruim 200 jaar oude ‘huiskamer’, gesticht door één van Napoleon’s soldaten, staan gastvrijheid, aandacht voor kwaliteit en eerlijke producten centraal.
Geniet dagelijks van 07.00 tot 21.30 uur van een kopje koffie of thee, lunch of diner, zoals het een Franse brasserie betaamt.
De keukenbrigade werkt vanuit een klassiek Franse basis: puur, eerlijk en zonder poespas. U kunt iedere dag genieten van heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en dagverse producten uit de regio.
Met lokale, verse en smakelijke producten bereiden de chef kok en zijn team een maandelijks wisselend menu voor.
Voor elk menu of gerecht geven wij graag een bijpassende wijnsuggestie uit de uitgebreide wijnkaart. Gespecialiseerd in Europese biologisch, bio-dynamisch en alcoholvrije wijnen, de sommelier adviseert u graag!