Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteravond weer genoten bij Avantgarde tijdens Restaurantweek. Heerlijk gegeten en alles zeer goed verzorgd.
Het eten was lekker, mooi uitgeserveerd en een lust voor het oog. 3 amuses werden tegelijk uitgeserveerd,zagen er mooi uit en er werd uitgelegd wat het was. In het begin kregen we de indruk dat het allemaal snel moest gaan, maar uiteindelijk viel het toch wel mee. De sfeer in restaurant was ook prima. Mooi ingericht...
Lees hele reviewHet eten was lekker, mooi uitgeserveerd en een lust voor het oog. 3 amuses werden tegelijk uitgeserveerd,zagen er mooi uit en er werd uitgelegd wat het was. In het begin kregen we de indruk dat het allemaal snel moest gaan, maar uiteindelijk viel het toch wel mee. De sfeer in restaurant was ook prima. Mooi ingericht met lekker zittende eetstoelen en keurig gedekte tafels. Moderne achtergrondmuziek.
De bediening was vriendelijk en een tikkeltje gehaast waardoor ook wel eens werd vergeten wat je gevraagd had, maar goed het kwam dan wat later.
Voor ons gezelschap was het een gezellige avond waar het meerendeel lekker en voldoende gegeten had.
In alle rust konden we gezellig tafelen.
Heerlijke avond.
Heerlijke gerechten, super mooie opmaak van de borden en een zeer prettige ambiance en bediening. Zeer geslaagd avondje, wij gaan zeker terugkeren. Top!
Erg lekker gegeten. Vooral het dessert was echt een keer iets anders met aparte smaken. Water prijzig en ze schenken ook gewoon bij zonder te vragen ook ala hiervoor een nieuwe fles moet worden geopend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Avant-Garde van Groeninge
Keuken: Frans
Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’
SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’