Knife fork icon red

Avant-Garde van Groeninge

8,7 (314 reviews)

Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge

8.7
(314 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten, de service was top. Ze wilde het menu zonder problemen aanpassen aan de wensen van mijn moeder. Uitgebreid waren de amuses en van een super kwaliteit.
We gaan er zeker terug buiten de restaurantweek!

Miriam Goevaers op 26 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Modern ruim opgezet restaurant, erg leuk om het aperitief op het terras te drinken met uitzicht op het veld van het stadion. Eenmaal binnen heb je niet het idee in een stadion te zitten, het restaurant is erg sfeervol ingericht met een mooie open keuken. Het eten was erg lekker en verassend , de amuses waren heerlijk.

Charles Goevaers op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten. Thema sloot goed aan bij de gerechten. Soms wil je nog wel eens zien dat men een speciaal menu maakt (met eten dat niet voldoet aan de verwachting) maar dit was gewoon Avant Garde kwaliteit.

Dries schilderman op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben hier in het kader van de restaurantweek met 2 personen gegeten, en waren zeer te spreken over het eten. Leuke amuses, en een culinair zeer goed 3 gangen diner. We kozen voor een extra gang a 15 euro. Dat is verhoudingsgewijs dan wel een flinke meerprijs. Maar al met al was het het zeker waard. De gerechten...

Lees hele review

We hebben hier in het kader van de restaurantweek met 2 personen gegeten, en waren zeer te spreken over het eten. Leuke amuses, en een culinair zeer goed 3 gangen diner. We kozen voor een extra gang a 15 euro. Dat is verhoudingsgewijs dan wel een flinke meerprijs. Maar al met al was het het zeker waard. De gerechten waren zeer smakelijk en geraffineerd. Niet al te veel poespas, maar mooie en subtiele smaken. Goede porties. Ook het brood werd voortdurend aangevuld. Er werd een wijnarrangement voorgesteld. Aangezien we met de auto waren, verzocht ik om een zgn BOB-arrangement: halve glazen (voor de halve prijs). Dat was geen enkel probleem. De bediening was snel en professioneel. Persoonlijk zijn we wat minder gecharmeerd van de regelmatige vragen 'alles naar wens?' en dergelijke. Maar dat doet verder niets af aan de goede service, ambiance en uitstekende gerechten. Al met al hebben we genoten van het eten en de goede sfeer. Een aanrader!

JM Mommers op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Mooi verzorgde gerechten, hoog op smaak. Zeer goede bijpassende wijnen. Correcte en erg vriendelijke bediening, kortom een topervaring.

Colette Fiolet op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Frederiklaan 10 D 5616 NH Eindhoven

Over Avant-Garde van Groeninge

Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’

SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden