Knife fork icon red

Avant-Garde van Groeninge

8,7 (314 reviews)

Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge

8.7
(314 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Heerlijk gelunched"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Samen met vriendin wilden wij kennismaken met *restaurant. Wat een heerlijke belevenis was dit! Jammer dat er nog zoveel kosten bij kwamen. We werden begroet met een glas Cava of Champagne maar zo dat wij dachten dat erbij hoorden en dit was niet zo....... uiteindelijk nog een hoge rekening maar we hebben wel heerlijk gegeten, gedronken en plezier gehad!

Karin Klijn op 14 december 2017

"Geweldig genoten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten, ontzettend genoten van een 5 gangen diner en enkele heerlijke amuses. We waren er op een rustige avond, het voelde alsof we een privé chef hadden! De bediening was zeer attent en vriendelijk.

Mona op 01 december 2017

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een bijzondere omgeving genoten van 5 gangen diner en amuses.
Met de prachtige bijpassende wijnen een heerlijke avond gehad.
Attente en plezierige bediening, wat wil je nog meer.
Verwennerij op en top we komen zeker terug.

dining expert op 24 november 2017

"Verrassend!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Rustige avond, service en gerechten leden daar niet onder. Originele gerechten, smaakvol opgemaakt en met een glimlach geserveerd.

Louise op 08 november 2017

"Heerlijke gegeten"
8.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 10

Onze eerste keer bij de Avand Garde, een supermooie locatie, goede bediening en een uitstekende keuken. Terrecht dat dit restaurant een Michelin ster heeft.

Christ van der Aalst op 16 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Frederiklaan 10 D 5616 NH Eindhoven

Over Avant-Garde van Groeninge

Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’

SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden