Knife fork icon red

Avant-Garde van Groeninge

8,7 (314 reviews)

Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge

8.7
(314 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was voortreffelijk.Service was zoals verwacht heel goed.Zeker een aanrader om een keer te gaan eten..

Joris Hensen op 25 augustus 2010

4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

We hadden grote verwachting voor deze avond. echter het is flink tegengevallen. Het eten was ok, maar aangezien ze een 'ster'restaurant zijn, vonden we niet dat ze boven de gewone restaurant uitstaken. Een van ons was vegetarisch en ze kreeg 3x koude schotels voorgeschoteld. Wellicht overbodig te vertellen, maar veg...

Lees hele review

We hadden grote verwachting voor deze avond. echter het is flink tegengevallen. Het eten was ok, maar aangezien ze een 'ster'restaurant zijn, vonden we niet dat ze boven de gewone restaurant uitstaken. Een van ons was vegetarisch en ze kreeg 3x koude schotels voorgeschoteld. Wellicht overbodig te vertellen, maar vegetarisch is niet gelijk aan koud.
Aan het eind hadden we koffie besteld daarbij kregen we 3 aparte bonbonnetjes erbij. Apart, weer eens wat anders dan een koekje dachten we, echter op de afrekening stond 7.50 per koffie arrangement. We hadden toch alleen koffie besteld?! Een nare bijsmaak, dat niet in zo'n establishment wordt verwacht. Al met al zal zullen ze ons niet meer terugzien.

w op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Avant Garden is een echt klasse restaurant met een geweldig team. Elk detail klopt. Authentieke etiquette met een frisse moderne klank terug te vinden in de inrichting, de mensen en natuurlijk de gerechten. De wijnen waren erg mooi en zorgvuldig geselecteerd.

Dat de keuken deels door glazen ramen open is gesteld...

Lees hele review

Avant Garden is een echt klasse restaurant met een geweldig team. Elk detail klopt. Authentieke etiquette met een frisse moderne klank terug te vinden in de inrichting, de mensen en natuurlijk de gerechten. De wijnen waren erg mooi en zorgvuldig geselecteerd.

Dat de keuken deels door glazen ramen open is gesteld vond ik geweldig, het was leuk om stukjes van de bereiding vanuit de ooghoeken mee te krijgen. Wij hebben het dessert gevraagd buiten op het terras kijkende over het PSV voetbalveld wat een extra mooie afsluiting aan de avond gaf. Al met al een mooie locatie en voor elke culinair bourgondier een aanrader en een genot om te mogen dineren.

Joost Musters op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We voelde ons heelijk verwend met het fantastische eten,een genot van voortreffelijke smaaksensaties.
En zeker ook door de vriendelijke bedienning.
Avant Garde bedankt voor de geweldige lunch.

Mar-janne van den Dungen op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Frederiklaan 10 D 5616 NH Eindhoven

Over Avant-Garde van Groeninge

Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’

SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden