Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten bevatte veel verrassende smaken, minder was de smaakbeleving van de ossenworst.Goede en attente service, de sfeer was goed maar iets meer afstandelijk.
Opvallend was de prijs van het luncharrangement.Bij het verlaten van het restaurant ontvingen wij een schrijven met culinaire activiteiten voor de komende...
Het eten bevatte veel verrassende smaken, minder was de smaakbeleving van de ossenworst.Goede en attente service, de sfeer was goed maar iets meer afstandelijk.
Opvallend was de prijs van het luncharrangement.Bij het verlaten van het restaurant ontvingen wij een schrijven met culinaire activiteiten voor de komende 5 maanden waarin een 3 gangen luncharrangement incl. een glas huiswijn, 2 glazen bijpassende wijn, ijswater en mokka en of theeservies met huisgemaakte friandises wordt aangeboden voor 44,50 euro pp.
Dit is een aanzienlijk lagere prijs, dan de aangeboden diningCity 2010 prijs.
Genoten van een heerlijk diner!
Heerlijk gegeten! leuke onverwachte combinaties die zeer de moeite waard waren!
Het was weer erg goed!
Erg vriendelijke ontvangst, heerlijke lunch. Vooral de witte chocolademousse bij het dessert was overheerlijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Avant-Garde van Groeninge
Keuken: Frans
Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’
SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’