Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben in een bijzondere ambiance buitengewoon lekker gegeten. Prima sfeer en goede bediening.
We begonnen met prachtige amuses, deze werden heel feestelijk geserveerd. Daarna het menu, er was verder niets te kiezen dus dat is ook wel eens leuk. Heerlijk gegeten, ieder gerecht was een verrassing. De bediening was erg aardig en het was er leuk zitten met uitzicht op het PSV-Stadion. Voor herhaling vatbaar.
Voor het eerst gegeten in een sterrenrestaurant. Fantastisch gegeten en gezeten. De sfeer in het restaurant, de bediening, opmaak van de gerechten, de bijzondere combinaties aan smaken... alles klopte. Wij vonden het erg leuk om dit tijdens de restaurantweek eens te mogen ervaren. Het enige nadeel aan ons tafeltje h...
Lees hele reviewVoor het eerst gegeten in een sterrenrestaurant. Fantastisch gegeten en gezeten. De sfeer in het restaurant, de bediening, opmaak van de gerechten, de bijzondere combinaties aan smaken... alles klopte. Wij vonden het erg leuk om dit tijdens de restaurantweek eens te mogen ervaren. Het enige nadeel aan ons tafeltje helemaal achterin was de felle verlichting van het stadion als het buiten donker is (mits je er met je gezicht naar toe zit uiteraard). Kortom: heerlijk gegeten en een geweldige beleving. Ga zo door!
Goede service en verrukkelijk gegeten. Bedankt voor alle medewerking en het meedenken voor mijn wensen.
Pleasant amuses, lovely dinner and the wines were well chosen. The special treat for my birthday was an nice gesture. Stylish ambiance, friendly service.
Very enjoyable.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Avant-Garde van Groeninge
Keuken: Frans
Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’
SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’