Knife fork icon red

The Harbour Club Amsterdam – Zuid

7,7 (22 reviews)

Wat 22 mensen zeggen over The Harbour Club Amsterdam – Zuid

7.7
(22 reviews)
Eten
7.7
Service
7.3
Sfeer
8.1
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prima eten. Een gang meer dan was beloofd. Service met een glimlach. Er werd echt aandacht aan ons besteed. We komen graag nog eens.

Cindy op 29 september 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

they have prepared a special menu for the restaurant week initiative but at the end we did not take it because there was beef tartar in it and fish and my husband is vegetarian. we just choose from the normal menu, I think they should have prepared a menu with more alternatives rather than a fixed single choice for ...

Lees hele review

they have prepared a special menu for the restaurant week initiative but at the end we did not take it because there was beef tartar in it and fish and my husband is vegetarian. we just choose from the normal menu, I think they should have prepared a menu with more alternatives rather than a fixed single choice for everyone. I do not think that we will visit them again as a part of restaurant week initiative in the future.

Turay Kurgan op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Restaurant week "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Simple and delicious

Clarabela op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Dinner"
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Ik heb een reservering gemaakt voor de Dining City deal maar toen we daar aankwam konden zij onze reservering niet vinden. Maar er was wel een tafel vrij. We hebben de wijn arrangement besteld maar het was raar dat dezelfde witte wijn 2x achter elkaar werd geserveerd, de eerste keer met rode vlees en daarna met vis. Het eten was heel lekker en het sfeer ook, we willen terug komen.

Emanuele op 31 maart 2019

"Een ware teleurstelling"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Wij dachten er een gezellige meiden avond van te maken maar dat liep geheel anders. Ze hebben ons een tafel helemaal achter in het restaurnat gegeven en vergaten ons constant. Wij hebben meerdere malen zelf de bediening moeten wenken om te komen. De bediening kwam meerdere malen onze bestelling doornemen omdat het ...

Lees hele review

Wij dachten er een gezellige meiden avond van te maken maar dat liep geheel anders. Ze hebben ons een tafel helemaal achter in het restaurnat gegeven en vergaten ons constant. Wij hebben meerdere malen zelf de bediening moeten wenken om te komen. De bediening kwam meerdere malen onze bestelling doornemen omdat het verkeerd opgenomen was. En we kregen niet bij elke gang ons eten tegelijkertijd. De dj draaide goede muziek maar het stond zo luid dat we elkaar niet konden verstaan. Het was er vreselijk koud. En we moesten ook betalen voor het parkeren. Het eten was wel lekker maar niet super. Wij zullen niet zo snel weer hier eten.

Natascha op 25 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 2 1077 BA Amsterdam

Over The Harbour Club Amsterdam – Zuid

In het hart van Oud-Zuid, daar waar de vijf Amsterdamse grachten samenkomen, vind je The Harbour Club Amsterdam Zuid. Een uniek restaurantconcept gelegen in een historisch stukje Amsterdam aan het water en gevestigd in het viersterren Apollo Amsterdam Hotel.

The Harbour Club Amsterdam Zuid is dé parel van Oud-Zuid. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kun je aan het water dineren en genieten van het mooiste plekje van de stad. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner op dinsdagavond of natuurlijk een sprankelende donderdagavond met vrienden.

Kom langs en laat je verrassen. Wining & dining in een eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden