Floor17

Frans, Nederlands
8,5 (180 reviews)
84%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Floor17

Wat 180 mensen zeggen over Floor17

8.5 Gebaseerd op 180 reviews. 84% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"M"
5.0 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 6

Eten was ok. Brood was oud en 8,50€

Pino op 23 mei 2022
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Eten en bediening waren top. Alleen de muziek was wat hard en niet helemaal onze smaak. Maar dat lag aan ons. Na dat wij daar wat over gezegd hadden werd de muziek een beetje aangepast. Maar wij gaan een keer terug

Harrie op 08 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk personeel, heerlijke gerechten en een spectaculair uitzicht.

Kenneth Doekhie op 05 mei 2022
Geverifiëerd

"Lekker eten, service kon beter"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Via de de xxl restaurantweek gereserveerd bij floor 17. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangenen naar onze tafel begeleid. Hier gaf ik aan dat ik zwangere ben, zoals beschreven in de reservering. Mijn tafelgenoot begon met een cocktail en ik met een mocktail. En we werden voorzien van een flesje water. Het et...

Lees hele review

Via de de xxl restaurantweek gereserveerd bij floor 17. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangenen naar onze tafel begeleid. Hier gaf ik aan dat ik zwangere ben, zoals beschreven in de reservering. Mijn tafelgenoot begon met een cocktail en ik met een mocktail. En we werden voorzien van een flesje water. Het eten werd in een geleidelijk tempo opgediend, dus tussen de gangen zat genoeg ruimte om even langs te komen om te vragen of wij nog wat te drinken hadden gewild, of om onze lege glazen te voorzien van water. De smaken van het eten waren goed, echter kregen we een roofvis (zeebaars) als hoofdgerecht, welke je niet mag tijdens de zwangerschap. Dat vind ik persoonlijk nogal slordig. Zeker al het meerdere malen (in de reservering en vooraf gezegd is). Een chefkok hoort dat toch te weten. Het uitzicht blijft fenomenaal en ondanks de verbeterpunten hebben mijn tafelgenoot en ik genoten van de avond.

Iljvsvg op 03 mei 2022
Geverifiëerd

"Eten niet echt bijzonder"
6.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 7

Meerdere malen bij Floor 17 geweest maar dit keer viel het eten tegen. Leuke locatie. Kom waarschijnlijk wel terug voor een drankje/koffie maar niet voor eten.

Hemmo op 01 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Floor17

Keuken: Frans, Nederlands

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden