Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Eerste keer 's-avonds bij Floor17, uitzicht en sfeer waren super. Eten prima en fijne service.

Hemmo Moerel op 30 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Hemmo,

Bedankt voor de positieve feedback. Goed om te horen dat jullie eerste keer bij Floor17 goed is bevallen en het uitzicht en de sfeer goed waren in combinatie met het eten en de fijne service. Deze componenten zijn voor ons van belang voor een mooie ervaring bij Floor17. Wij hopen jullie snel terug te zien!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


"Goede service en aardige bediening kon het eten niet helemaal vergoeden."
6.7 Keuken 4 | Service 9 | Sfeer 7

Service was goed, we kregen een mooie zitplaats.
Bediening deed goed zijn/haar best.
Vreemd dat bij het menu alleen vlees als enige optie voor de hoofdmaaltijd is. Normaliter heb je keuze uit vlees, vis en evt vegetarisch. Maar gelukkig mocht ik vis krijgen.
Echter het vis was halfrauw. Dat moest zo, omdat het da...

Lees hele review

Service was goed, we kregen een mooie zitplaats.
Bediening deed goed zijn/haar best.
Vreemd dat bij het menu alleen vlees als enige optie voor de hoofdmaaltijd is. Normaliter heb je keuze uit vlees, vis en evt vegetarisch. Maar gelukkig mocht ik vis krijgen.
Echter het vis was halfrauw. Dat moest zo, omdat het dan beetgaar was en anders te hard?
Werd niet verteld welk vis het dan wel was. Nooit gehoord van een vis namelijk. Wel van biefstuk (red, medium of well done :-)).
Ik lust geen halfrauwe vis...Daar werd verder niets mee gedaan.

Lies op 27 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Lies,

Fijn om te horen dat de service goed en aardig was en dat jullie in ieder geval een mooie zitplaats hebben gekregen. Wat jammer om te horen dat ons menu niet aan u wensen heeft voldaan en dat u de vis half rauw heeft ontvangen. Bedankt voor het invoeren van de feedback, zodoende kunnen wij onze service blijvend optimaliseren. Dit zal intern worden besproken met het team. Hopelijk zien we jullie terug bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Wij aten er met de restaurant weken. Een vast menu met gerechten van de kaart. Het eten was lekker maar sommige gerechtjes zoals het soepje waren lauw en de ribeye was te veel doorbakken.. De prijzen zijn best hoog dus dan verwacht je dat niet. Aan de sfeer valt ook nog wel wat te verbeteren. Het gaat in dit restaur...

Lees hele review

Wij aten er met de restaurant weken. Een vast menu met gerechten van de kaart. Het eten was lekker maar sommige gerechtjes zoals het soepje waren lauw en de ribeye was te veel doorbakken.. De prijzen zijn best hoog dus dan verwacht je dat niet. Aan de sfeer valt ook nog wel wat te verbeteren. Het gaat in dit restaurant vooral om het uitzicht. Het roofterrace wat nu gesloten is heeft wel de juiste sfeer en ambiance. Ik zeg, vensterbanken met kachels eruit voor meer zicht en sfeerverlichting in de kasten met drank. Een paar grote echte planten zouden ook niet misstaan.

rachel eichelsheim op 27 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Rachel,

Fijn om te horen dat het eten lekker was. Jammer dat het soepje wat lauw was, de rib-eye teveel doorbakken, de prijs te hoog en dat de sfeer van ons restaurant niet aan jullie wensen heeft voldaan. Bedankt voor het invoeren van deze review, de feedback zal intern met het team worden besproken om zo de service en de ambiance van Floor17 blijvend te optimaliseren. We hopen jullie terug te zien bij Floor17.

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wederom heerlijk gegeten.

Els Hogers op 25 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Els,

Bedankt voor deze positieve review, hopelijk tot gauw bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker eten, super muziekje in achtergrond, alles erg schoon en netjes en vooral hele aardige service. Ben vaste klant en kom weer zeker terug! Eten was heerlijk en voldoende, erg goed met smaken gebalanceerd .

Small 55a18fdf4a
PB op 25 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Petra,

Wij zijn blij te lezen dat u lekker heeft gegeten, dat het schoon en netjes is en dat onze service aardig is, gepaard met een goede ambiance in ons restaurant. We hopen u snel weer terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden