Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke smaken, super uitzicht en zeer attente maar vooral leuke service.
Meestal zijn wij wat sceptisch met de restaurant week menu`s maar Floor17 deed echt haar best en heeft laten zien alles in huis te hebben voor een heerlijk & smakelijke avond!

Dank & tot snel!

Marcel de Boer op 30 augustus 2015

"Volgende keer weer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Nu voor de 2e keer met de restaurant week hier gegeten en het was weer super.
Ik vond de octopussy erg lekker mijn man het hoofdgerecht . We komen zeker terug. Ook voor de bediening een 10 spontaan vrolijk en verstand van zaken.
Heb een heerlijke avond gehad bedank Floor 17.

Els Hogers op 29 augustus 2015

"Wow!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hier op de eerste dag van restaurantweek gegeten. Dit was voor ons de tweede keer. Vorig jaar was al lekker, dus reden om terug te keren, maar dit jaar.... Er schijnt een nieuwe chef te werken, zoals de ontzettend hartelijke meid uit de bediening het ons vertelde (de bediening bestaat trouwens uit alleen maar goedla...

Lees hele review

Hier op de eerste dag van restaurantweek gegeten. Dit was voor ons de tweede keer. Vorig jaar was al lekker, dus reden om terug te keren, maar dit jaar.... Er schijnt een nieuwe chef te werken, zoals de ontzettend hartelijke meid uit de bediening het ons vertelde (de bediening bestaat trouwens uit alleen maar goedlachse professionele, maar toch zichzelf zijnde mensen, hulde) en die heeft ons verrast! Octopus met chorizo en granny Smith! Heerlijk, we willen iedere week hier eten als dat gerecht vast op de kaart staat... We zijn ontzettend benieuwd naar de verdere avonturen van floor17 en komen die graag beleven de volgende keer. Mensen hier moet je naar toe. Eind van de avond komt de chef ook nog een praatje maken zodat we al helemaal vergeten zijn dat we 'maar' restaurant week gasten zijn.

Maartje op 28 augustus 2015

"Prachtig, op alle fronten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurant met het mooiste uitzicht heeft ook de mooiste gerechten. Wij hebben Octopus, core de boeuf en verloren brood gegeten. Héérlijk! Bijzondere smaakcombinaties zonder te gek te worden zoals je de laatste tijd veel ziet. Wij komen sowieso terug voor de a la carte kaart.

Bertine en Paul op 28 augustus 2015

"Restaurant weken menu"
2.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 2

Wij hadden niet het mooiste uitzicht van Amsterdam, aangezien wij in het midden zaten terwijl de tafels aan het raam leeg stonden. Het "restaurant weken" menu vonden wij niet bijzonder, daarvan was het nagerecht het lekkerst(vergeten brood, met vanille ijs en yoghurt) en het zuurdesembrood met roomboter. Wederom tot...

Lees hele review

Wij hadden niet het mooiste uitzicht van Amsterdam, aangezien wij in het midden zaten terwijl de tafels aan het raam leeg stonden. Het "restaurant weken" menu vonden wij niet bijzonder, daarvan was het nagerecht het lekkerst(vergeten brood, met vanille ijs en yoghurt) en het zuurdesembrood met roomboter. Wederom tot de conclusie gekomen dat wij niet moeten meedoen aan restaurant weken, je krijgt niet het beste van de chef.

Cynthia op 27 augustus 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden