Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 10

Er ging vrij veel mis. Hoofdgerecht kwam voor tussengerecht, pancetta voor 2 vegetariërs, menuspecificatie klopte niet, een paar keer iets gevraagd, werd nagevraagd en dan kwam de dame niet meer terug met een antwoord. Ze waren overigens wel vriendelijk, maar al deze dingen die eigenlijk mis gingen zijn niet echt me...

Lees hele review

Er ging vrij veel mis. Hoofdgerecht kwam voor tussengerecht, pancetta voor 2 vegetariërs, menuspecificatie klopte niet, een paar keer iets gevraagd, werd nagevraagd en dan kwam de dame niet meer terug met een antwoord. Ze waren overigens wel vriendelijk, maar al deze dingen die eigenlijk mis gingen zijn niet echt met een excuus of goedmakertje recht gezet. Wel een mooie locatie, leuke sfeer en gaaf uitzicht.

Juliette op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Uitersten"
6.7 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 8

We vonden het eten heerlijk, ontzettend goed op smaak en visueel heel mooi. Echter liet de service aan alle kanten te wensen over. We moesten zelf om de wijnen uit het arrangement vragen, bestek werd meermaals verkeerd neergelegd en we kregen alleen uitleg over het eten als we hiernaar vroegen. Het restaurant zelf i...

Lees hele review

We vonden het eten heerlijk, ontzettend goed op smaak en visueel heel mooi. Echter liet de service aan alle kanten te wensen over. We moesten zelf om de wijnen uit het arrangement vragen, bestek werd meermaals verkeerd neergelegd en we kregen alleen uitleg over het eten als we hiernaar vroegen. Het restaurant zelf is mooi ingericht met zitjes bij de ramen met uitzicht. Een avond met uitersten voor ons dus.

Els op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Lekker gegeten, super uitzicht."
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekkere gerechten, bijpassende wijnen. Leuke avond gehad.

Petra op 25 maart 2019

"Smaaksensatie op grote hoogte"
7.3 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 8

Super lekker gegeten, echt een smaaksensatie op een geweldige locatie uitkijkend over Amsterdam.
Jammer alleen dat niet al het personeel flexibel is en onduidelijkheid over uitrijkaart is niet handig

Anoniem op 25 maart 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke winkel, zou graag de volgende keer voor de keuken willen zitten om te zien hoe het er daar aan toe gaat, verder is het uitzicht erg mooi, de wijntjes die bij de gerechten gekozen worden erg lekker!

Mies van B op 24 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden