Knife fork icon red

Floor17

€ 39,50

Sky High Experience Box (5-gangenmenu)

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Sky High Experience Box (5-gangenmenu) € 39,50

Reserveer een tafel

Deal
Sky High Experience Box (5-gangenmenu)
€ 39,50

Meer dan 500 gasten gingen jou al voor!

Met een klein beetje hulp van onze Executive Chef Michiel van der Kroon zet jij in een hand omdraai een vernieuwd, fantastisch- en culinair 5-gangen menu op tafel. Ben je nog op zoek naar een passend diner voor Valentijnsdag, een verjaardag, jubileum of gewoon voor een doordeweekse dag? De box is te bestellen voor €39,50 per persoon.

Ons team staat voor je klaar bij Floor17 om je de box persoonlijk te overhandigen. Afhalen tussen 14:00 – 20:00.

Woon je in Amsterdam? Dan bezorgen wij de box gratis bij je thuis tussen 14.00 en 18.00.
Allergieën? Geen punt, geef het aan ons door bij de reservering van je box.

Aanrader:
Je kunt jouw box uitbreiden met:
Extra gang: € 8,50
COQUILLE Cepes | Bloemkool schuim | Hazelnoot bouillon | Zeekraal | Eendenlever

* Minimaal 2 dagen van tevoren bestellen.
** Te bestellen tot 31.03.2021

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 maart 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Sleep & Dine - Private Dining op jouw hotelkamer inclusief ontbijt
€ 74,50

Waarom de avondklok thuis uit zitten terwijl dit ook in een luxe hotel kan?

Via Diningcity kun je nu genieten van een letterlijk & figuurlijk hoogstaand diner.
Om jou geheel te ontzien van zorgen hebben wij deze deal extra goed aangekleed. Dit arrangement omvat daarom:
- Overnachting in het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
- 3-gangen verrassings Take Away menu voor op jouw kamer
- Uitgebreid Take Away ontbijt voor op jouw kamer
- Een mooie gedekte tafel op jouw kamer
- Parkeren
- Early check in 12.00 & late check out 15.00
*Exclusief toeristen belasting
Boekbaar tot 31.03.2021

En dat voor slechts € 74,50. Maak snel de reservering en gun jezelf die verdiende rust!

+ De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 74,50 per persoon, te reserveren per twee personen.
+ 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt.
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel.
+ Exclusief toeristenbelasting (tenzij je uit Amsterdam komt).
+ Toeslag eenpersoonsbezetting € 40,-.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 maart 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Sky High Experience Box – Valentijn Special
€ 47,-

Meer dan 500 gasten gingen jou al voor!

Gedurende het Valentijnsweekend, op 12, 13 en 14 Februari heeft Floor17 iets extra’s voor jou! Wil jij deze dag(en) helemaal afmaken? Bestel dan de Sky High Experience Valentine’s box, 5 overheerlijke gerechten inclusief bonbons, een fles bubbels en rozenblaadjes. Deze box kun je bestellen slechts €47,00 per persoon.

* Minimaal 2 dagen van tevoren bestellen.
** Alleen beschikbaar op 12,13 en 14 februari

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 maart 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

"Lekker gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi restaurantweek menu. Door ons uitgebreid tot 5 gangen. Goede diversiteit en gerechten fijn op smaak. Prettig bediend door stagiaire met heldere uitleg van hetgeen op het bord lag. Daarnaast ook het prachtige uitzicht op Amsterdam

Marcel Le Belle op 10 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Marcel,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat jullie het menu hebben uitgebreid naar 5-gangen, een echte aanrader! En dat er voldoende diversiteit en smaak in het menu zat in combinatie met prettige bediening en een mooi uitzicht over Amsterdam. We hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, goede service. En een mooi uitzicht over Amsterdam!

Bart Wouters op 09 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Bart,

Wij willen u bedanken voor deze positive review. Goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze service goed vind en heeft genoten van het mooie uitzicht over Amsterdam. We hopen u snel weer terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


"Top gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom heerlijk gegeten! Dit keer de restaurantmenu waarbij er een combinatie gemaakt werd met het nieuwe menu.

Small 3764f52bd9
Cootje Voogel-Noya op 04 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Cootje,

We zijn blij jullie weer bij ons te mogen ontvangen en wat fijn om jullie weer terug te zien bij Floor17! Wij zijn blij om te horen dat jullie hebben genoten van restaurant week optie in combinatie met ons nieuwe menu. Bedankt voor de positieve review en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening en een hele sfeervolle ambiance.

Giovanna Waller Diemont op 04 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Giovanna,

Bedankt voor deze positieve review. Het is goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze bediening vriendelijk en de ambiance sfeervol vind. Hopelijk zien wij u snel terug bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk menu vriendelijke ontvangst goede bediening en prettige en moderne sfeer met mooi uitzicht op de stad.

Clair op 01 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Clair,

Wij zijn blij om te horen dat jullie het menu heerlijk vonden, dat jullie wel en vriendelijk zijn ontvangen en genoten hebben van de bediening en de prettige, moderne sfeer met uitzicht op de stad. Bedankt voor deze positieve feedback en wij hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden