Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

"Gezellig, maar niet heel bijzonder"
8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

De ingang van het restaurant vanaf de trap is nogal krap. Je staat te dringen op een vierkante meter omdat er de jassen aangenomen worden en ook weer uitgereikt. Bovendien word je vanaf hier naar je tafel begeleid. In elk geval de service is verder prima en het personeel is uiterst vriendelijk. Daarentegen zijn de t...

Lees hele review

De ingang van het restaurant vanaf de trap is nogal krap. Je staat te dringen op een vierkante meter omdat er de jassen aangenomen worden en ook weer uitgereikt. Bovendien word je vanaf hier naar je tafel begeleid. In elk geval de service is verder prima en het personeel is uiterst vriendelijk. Daarentegen zijn de tafeltjes weer aan de krappe kant en hebben helaas niet allemaal een mooi uitzicht. Het eten werd nogal rap geserveerd voor een dergelijk restaurant. Binnen anderhalf uur stonden we weer buiten na een amuse en een driegangen diner met koffie toe. Het restaurantweek menu had een Italiaanse twist. De eerste gang was een voorgerecht van zelfgemaakte pasta (als een soort bami geserveerd) met plakjes eendenborstfilet en miniloempiaatjes gevuld met iets wat ik vergeten ben. De smaak was goed, alleen had ik het fijner gevonden als niet alleen de loempiaatje warm waren geweest. 't Zal wel de bedoeling zijn geweest dat de rest koud was, neem ik aan. Het hoofdgerecht bestond uit een bedje van parelgort met voor mij daarop een stukje roodbaarsfilet en voor mijn partner plakjes ossenhaas. De ossenhaas had mijn partner liever iets minder rood gehad, maar daar werd niet naar gevraagd. De roodbaarsfilet was verder prima van smaak, maar het was wel een nogal klein uitgevallen stukje, zoals alle gangen. Uiteindelijk was het overigens wel voldoende allemaal. Wat me wel nog opviel is dat ze niet aan de groente doen op een 3-tal blaadjes tuinkers als garnering na. Over de keuze voor parelgort kun je twisten. Het oogt nogal grauw op je bord. Het was op een risotto-achtige manier bereid, en zo smaakte het ook.
Het toetje was o.a. panotta met zwarte peper gegarneerd (best lekker) en mousse. We kozen niet een bijpassend wijnarrangement maar voor een (redelijke) prosecco. Al met al was toch een leuke avond, met het gevoel dat je echt gedineerd had, maar dat kwam vooral door de prettige bediening aan tafel.

Henk Jacobs op 09 maart 2015

"Lijkt meer dan het is"
5.3 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 3

Floor 17 profileert zichzelf als toprestaurant met culinaire hoogstandjes. De borden worden mooi opgemaakt, maar de smaak is niet uitzonderlijk. Sommige dingen lijken al lang van tevoren gemaakt te zijn. En de hotelsfeer is allom aanwezig jammergenoeg.

Anne-Marijn op 08 maart 2015

"Erg goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, goede service en een fantastisch uitzicht. Wat wil je nog meer?

Laura op 08 maart 2015

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Gister 7-3-15 gegeten bij Floor 17 en het was heerlijk.ik een 3 gangen menu en mijn man een extra gang dit was een thom-kai kai soep.onze eerste gang was heerlijk met eend. Het hoofdgerecht was met vis met parelgort met paddestoelen nog nooit gegeten maar het was heerlijk.het dessert bestond pannacotta van witte cho...

Lees hele review

Gister 7-3-15 gegeten bij Floor 17 en het was heerlijk.ik een 3 gangen menu en mijn man een extra gang dit was een thom-kai kai soep.onze eerste gang was heerlijk met eend. Het hoofdgerecht was met vis met parelgort met paddestoelen nog nooit gegeten maar het was heerlijk.het dessert bestond pannacotta van witte chocolade met peper en sorbetijs van rood fruit en klein gesneden mango helemaal niet zoet. Dus wij hebben heerlijk gegeten met een lekker wijntje en Leonie als onze tafeldame. Wij komen terug.

Els Hogers op 08 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden