Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

"No nonsense ambiance met prima eten"
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Hier gegeten ihkv de Restaurantweek. Prima menu van Langzaam gegaarde eendeborst vooraf die wel erg koud geserveerd werd ipv op kamer temperatuur. Uitstekende gegaarde vis op Gortparels als hoofdgerecht en mooi desert als afsluiting. De als extra gang bestelde Tom Kha kai soep was prima op smaak. Daarentegen en extr...

Lees hele review

Hier gegeten ihkv de Restaurantweek. Prima menu van Langzaam gegaarde eendeborst vooraf die wel erg koud geserveerd werd ipv op kamer temperatuur. Uitstekende gegaarde vis op Gortparels als hoofdgerecht en mooi desert als afsluiting. De als extra gang bestelde Tom Kha kai soep was prima op smaak. Daarentegen en extra kaas plank weer wat vlak van opbouw.
Meer dan uitstekende bediening die ons uitermate op ons gemak stelde en prima rekening hield met extra wensen. Het "persoonlijk" geschreven bedankje op de enveloppe waarin de rekening gepresenteerd wordt is een heel leuke gadget.
Daarnaast prima parkeren in de onder hotel Ramada gelegen parkeergarage waarvoor bij het hotel een uitrijkaart overhandigd wordt op vertoon van de restaurant rekening. Prima service. Wij komen zeker nog een keer overdag terug om van het panorama over Amsterdam te genieten.

Kommer Mutschelknauss op 16 maart 2015

"Erg lekker, met een persoonlijke touch"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Geweldige locatie (het uitzicht verveeld nooit), heerlijk gegeten tijdens de Restaurantweek en prima, persoonlijke aandacht.

Marjan op 16 maart 2015

"Dinner with a view"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Floor17 was een leuke verrassing tijdens de Restaurantweek. We hadden een mooie tafel in de hoek, redelijk afgeschermd dus je kijkt niet bij de buren op tafel. Het menu was goed, voor en hoofd waren zalig. Het nagerecht was alleen minder; witte chocolade pannacotta was te gepeperd, in het frambozenschuim zat te veel...

Lees hele review

Floor17 was een leuke verrassing tijdens de Restaurantweek. We hadden een mooie tafel in de hoek, redelijk afgeschermd dus je kijkt niet bij de buren op tafel. Het menu was goed, voor en hoofd waren zalig. Het nagerecht was alleen minder; witte chocolade pannacotta was te gepeperd, in het frambozenschuim zat te veel alcohol en de mangostukjes niet rijp genoeg.
De service was vriendelijk en professioneel. De chef kwam zelf de gerechten brengen met uitleg. Serveerster kon wel iets minder vaak "smaakt het allemaal?" komen vragen haha.

Tessel op 13 maart 2015

"op grote hoogte"
8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Ontvangst in het Engels, dat vond ik wederom bijzonder, maar soit, vriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel. Via de restaurantweek gereserveerd. Langzaam gegaarde eend met hemelse saus, roodbaars met pancetta en parelgort, als extra een kaasplank en een nagerecht van panna cotta met een heerlijke balans van zo...

Lees hele review

Ontvangst in het Engels, dat vond ik wederom bijzonder, maar soit, vriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel. Via de restaurantweek gereserveerd. Langzaam gegaarde eend met hemelse saus, roodbaars met pancetta en parelgort, als extra een kaasplank en een nagerecht van panna cotta met een heerlijke balans van zoet en zuur. Liefdevol omgeven door de goede zorgen van alle dames zowel van de witte als de zwarte brigade! Dank, we hebben genoten

Anne op 09 maart 2015

"Taste with a view "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Everything was just lovely; the people, the view, the food. Great location for "date night".

Sophie op 09 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden