Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

"Fijne avond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met super service!

Berdien Bode op 25 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Berdien,

Wij zijn blij dat u heerlijk heeft gegeten en dat onze service super is. Bedankt voor deze positieve review. Hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en de service is goed.

Tessa op 20 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Tessa,

Goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten en dat de service goed is. Bedankt voor deze positive feedback, we hopen u snel weer te zien bij Floor17.

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


"Great food and friendly staff"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Great food and friendly staff

Alessandro Vozza op 18 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Dear Alessandro,

Thank you for your positive feedback! We love to hear that you enjoyed the great food and the friendly staff. We hope to see you again at Floor17.

Kind regards,

Team Floor17


2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

The food wasn’t good and we waited along time for service the entire dinnee

Vivian Truonng op 17 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Dear Vivian,

How unfortunate to read from you that the food wasn't good, and that you had to wait along time for service during the entire dinner. We are genuinely sorry that the level of service provided did not meet the standard service of what you are used getting from us. Your opinion is valued by us, with your feedback we are able to optimize our guest services. Thank you for the review, we hope to still see you again at Floor17.

Kind regards,

Team Floor17


8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Amuses waren heerlijk, ook de tournedos was heerlijk, zo ook het nagerecht.

Bob Oei op 16 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Bob,

Erg fijn om te horen dat onze gerechten u zijn bevallen. Bedankt voor de positieve review! We hopen u snel nog eens terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden