Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

"Lekker gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi restaurantweek menu. Door ons uitgebreid tot 5 gangen. Goede diversiteit en gerechten fijn op smaak. Prettig bediend door stagiaire met heldere uitleg van hetgeen op het bord lag. Daarnaast ook het prachtige uitzicht op Amsterdam

Marcel Le Belle op 10 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Marcel,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat jullie het menu hebben uitgebreid naar 5-gangen, een echte aanrader! En dat er voldoende diversiteit en smaak in het menu zat in combinatie met prettige bediening en een mooi uitzicht over Amsterdam. We hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, goede service. En een mooi uitzicht over Amsterdam!

Bart Wouters op 09 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Bart,

Wij willen u bedanken voor deze positive review. Goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze service goed vind en heeft genoten van het mooie uitzicht over Amsterdam. We hopen u snel weer terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


"Top gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom heerlijk gegeten! Dit keer de restaurantmenu waarbij er een combinatie gemaakt werd met het nieuwe menu.

Small 3764f52bd9
Cootje Voogel-Noya op 04 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Cootje,

We zijn blij jullie weer bij ons te mogen ontvangen en wat fijn om jullie weer terug te zien bij Floor17! Wij zijn blij om te horen dat jullie hebben genoten van restaurant week optie in combinatie met ons nieuwe menu. Bedankt voor de positieve review en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening en een hele sfeervolle ambiance.

Giovanna Waller Diemont op 04 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Giovanna,

Bedankt voor deze positieve review. Het is goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze bediening vriendelijk en de ambiance sfeervol vind. Hopelijk zien wij u snel terug bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk menu vriendelijke ontvangst goede bediening en prettige en moderne sfeer met mooi uitzicht op de stad.

Clair op 01 oktober 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Clair,

Wij zijn blij om te horen dat jullie het menu heerlijk vonden, dat jullie wel en vriendelijk zijn ontvangen en genoten hebben van de bediening en de prettige, moderne sfeer met uitzicht op de stad. Bedankt voor deze positieve feedback en wij hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden