Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Floor17

€ 107,50 € 74,50

Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting

Floor17

8,6 (151 reviews)

Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting € 107,50 € 74,50

Reserveer een tafel

Deal
Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting
€ 107,50 € 74,50

Via Diningcity kun je nu genieten van een letterlijk & figuurlijk hoogstaand diner. Op de zeventiende verdieping van het Leonardo Hotel Rembrandtpark vind je Restaurant Floor17. Met prachtig uitzicht over de Nederlandse hoofdstad, serveert de chef graag zijn specialiteiten in drie verschillende gerechten.

Om jou geheel te ontzien van zorgen hebben wij deze deal extra goed aangekleed. Dit arrangement omvat daarom:

  • Een 3-gangen diner
  • Een overnachting in een luxe kamer
  • Gratis ontbijt
  • Gratis parkeren

    En dat voor slechts € 74,50. Maak snel de reservering en gun jezelf die verdiende rust!

    + De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 74,50 per persoon, te reserveren per twee personen.
    + 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt.
    + Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel.
    + Exclusief toeristenbelasting (tenzij je uit Amsterdam komt).
    + Toeslag eenpersoonsbezetting € 40,-.

  • Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    • Te reserveren t/m 23 december 2020
    • Niet icm met andere acties
    • De prijs van de deal is per persoon
    • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

    Wat 151 mensen zeggen over Floor17

    8.6
    (151 reviews)
    Eten
    8.7
    Service
    8.5
    Sfeer
    8.6
    Schrijf een review

    7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

    Wederom heerlijk gegeten.

    Els Hogers op 25 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Els,

    Bedankt voor deze positieve review, hopelijk tot gauw bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

    Heel lekker eten, super muziekje in achtergrond, alles erg schoon en netjes en vooral hele aardige service. Ben vaste klant en kom weer zeker terug! Eten was heerlijk en voldoende, erg goed met smaken gebalanceerd .

    Small 55a18fdf4a
    PB op 25 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Petra,

    Wij zijn blij te lezen dat u lekker heeft gegeten, dat het schoon en netjes is en dat onze service aardig is, gepaard met een goede ambiance in ons restaurant. We hopen u snel weer terug te zien bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    "Fijne avond "
    10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

    Heerlijk gegeten met super service!

    Berdien Bode op 25 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Berdien,

    Wij zijn blij dat u heerlijk heeft gegeten en dat onze service super is. Bedankt voor deze positieve review. Hopelijk tot gauw!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

    Heerlijk gegeten en de service is goed.

    Tessa op 20 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Tessa,

    Goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten en dat de service goed is. Bedankt voor deze positive feedback, we hopen u snel weer te zien bij Floor17.

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    "Great food and friendly staff"
    10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

    Great food and friendly staff

    Alessandro Vozza op 18 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Dear Alessandro,

    Thank you for your positive feedback! We love to hear that you enjoyed the great food and the friendly staff. We hope to see you again at Floor17.

    Kind regards,

    Team Floor17

    Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

    Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

    Over Floor17

    In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

    Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

    Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

    Diningcity Restaurant Deals

    Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

    Restaurant aanmelden

    Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

    Gratis aanmelden

    Alle steden