Knife fork icon red

Floor17

€ 107,50 € 74,50

Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting

Floor17

8,6 (152 reviews)

Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting € 107,50 € 74,50

Reserveer een tafel

Deal
Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting
€ 107,50 € 74,50

Via Diningcity kun je nu genieten van een letterlijk & figuurlijk hoogstaand diner. Op de zeventiende verdieping van het Leonardo Hotel Rembrandtpark vind je Restaurant Floor17. Met prachtig uitzicht over de Nederlandse hoofdstad, serveert de chef graag zijn specialiteiten in drie verschillende gerechten.

Om jou geheel te ontzien van zorgen hebben wij deze deal extra goed aangekleed. Dit arrangement omvat daarom:

  • Een 3-gangen diner
  • Een overnachting in een luxe kamer
  • Gratis ontbijt
  • Gratis parkeren

    En dat voor slechts € 74,50. Maak snel de reservering en gun jezelf die verdiende rust!

    + De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 74,50 per persoon, te reserveren per twee personen.
    + 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt.
    + Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel.
    + Exclusief toeristenbelasting (tenzij je uit Amsterdam komt).
    + Toeslag eenpersoonsbezetting € 40,-.

  • Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    • Te reserveren t/m 23 december 2020
    • Niet icm met andere acties
    • De prijs van de deal is per persoon
    • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

    Deal
    Kerstarrangement: 5-gangen all in menu + luxe overnachting
    € 139,50

    Kerst wordt er een om nooit te vergeten, maar je kunt hem nu nog onvergetelijker maken! Je kunt namelijk tijdens kerst vorstelijk genieten van een culinair 5-gangen diner inclusief aperitief cocktail, bijpassend drankarrangement, tafelwater en koffie/thee & friandises. Aansluitend kun je genieten van een luxe hotelovernachting in een Standard Queen room.

    Je kunt verwachten

  • Een 5-gangen diner inclusie aperitief cocktail, bijpassend drankarrangement, tafelwater en koffie/thee & friandises
  • Een overnachting in een luxe kamer
  • Gratis ontbijt
  • Gratis parkeren

    + De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 139,50, te reserveren per twee personen.
    + 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt.
    + Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel.
    + Exclusief toeristenbelasting (tenzij je uit Amsterdam komt).

  • Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    • Te reserveren t/m 31 december 2020
    • Niet icm met andere acties
    • De prijs van de deal is per persoon
    • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

    Wat 152 mensen zeggen over Floor17

    8.6
    (152 reviews)
    Eten
    8.7
    Service
    8.5
    Sfeer
    8.6
    Schrijf een review

    "Top gegeten!"
    10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

    Wederom heerlijk gegeten! Dit keer de restaurantmenu waarbij er een combinatie gemaakt werd met het nieuwe menu.

    Small 3764f52bd9
    Cootje Voogel-Noya op 04 oktober 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Cootje,

    We zijn blij jullie weer bij ons te mogen ontvangen en wat fijn om jullie weer terug te zien bij Floor17! Wij zijn blij om te horen dat jullie hebben genoten van restaurant week optie in combinatie met ons nieuwe menu. Bedankt voor de positieve review en tot de volgende keer!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    8.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 9

    Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening en een hele sfeervolle ambiance.

    Giovanna Waller Diemont op 04 oktober 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Giovanna,

    Bedankt voor deze positieve review. Het is goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze bediening vriendelijk en de ambiance sfeervol vind. Hopelijk zien wij u snel terug bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

    Heerlijk menu vriendelijke ontvangst goede bediening en prettige en moderne sfeer met mooi uitzicht op de stad.

    Clair op 01 oktober 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Clair,

    Wij zijn blij om te horen dat jullie het menu heerlijk vonden, dat jullie wel en vriendelijk zijn ontvangen en genoten hebben van de bediening en de prettige, moderne sfeer met uitzicht op de stad. Bedankt voor deze positieve feedback en wij hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

    Eerste keer 's-avonds bij Floor17, uitzicht en sfeer waren super. Eten prima en fijne service.

    Hemmo Moerel op 30 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Hemmo,

    Bedankt voor de positieve feedback. Goed om te horen dat jullie eerste keer bij Floor17 goed is bevallen en het uitzicht en de sfeer goed waren in combinatie met het eten en de fijne service. Deze componenten zijn voor ons van belang voor een mooie ervaring bij Floor17. Wij hopen jullie snel terug te zien!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    "Goede service en aardige bediening kon het eten niet helemaal vergoeden."
    6.7 Keuken 4 | Service 9 | Sfeer 7

    Service was goed, we kregen een mooie zitplaats.
    Bediening deed goed zijn/haar best.
    Vreemd dat bij het menu alleen vlees als enige optie voor de hoofdmaaltijd is. Normaliter heb je keuze uit vlees, vis en evt vegetarisch. Maar gelukkig mocht ik vis krijgen.
    Echter het vis was halfrauw. Dat moest zo, omdat het da...

    Lees hele review

    Service was goed, we kregen een mooie zitplaats.
    Bediening deed goed zijn/haar best.
    Vreemd dat bij het menu alleen vlees als enige optie voor de hoofdmaaltijd is. Normaliter heb je keuze uit vlees, vis en evt vegetarisch. Maar gelukkig mocht ik vis krijgen.
    Echter het vis was halfrauw. Dat moest zo, omdat het dan beetgaar was en anders te hard?
    Werd niet verteld welk vis het dan wel was. Nooit gehoord van een vis namelijk. Wel van biefstuk (red, medium of well done :-)).
    Ik lust geen halfrauwe vis...Daar werd verder niets mee gedaan.

    Lies op 27 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Lies,

    Fijn om te horen dat de service goed en aardig was en dat jullie in ieder geval een mooie zitplaats hebben gekregen. Wat jammer om te horen dat ons menu niet aan u wensen heeft voldaan en dat u de vis half rauw heeft ontvangen. Bedankt voor het invoeren van de feedback, zodoende kunnen wij onze service blijvend optimaliseren. Dit zal intern worden besproken met het team. Hopelijk zien we jullie terug bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17

    Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

    Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

    Over Floor17

    In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

    Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

    Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

    Diningcity Restaurant Deals

    Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

    Restaurant aanmelden

    Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

    Gratis aanmelden

    Alle steden