Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Spijs

8,7 (349)

Wat zeggen mensen over Spijs

8.7
(349 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Fantastisch "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prachtig opgemaakte borden en het eten was fantastisch. Een avond genieten van verfijnde smaken. Daarbij super attent en enorm vriendelijk personeel. Wij zouden zo weer boeken!

Joannette op 10 oktober 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten voor goede prijs kwaliteit

Gerrit Rozeboom op 09 oktober 2019

"Aanrader"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, mooie combinaties, alles was even lekker en mooi gepresenteerd. Bediening vriendelijk en bekwaam. Wij komen hier zeker weer terug.

Yolanda van der Hout op 06 oktober 2019

"Heerlijk en gastvrij"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Opnieuw heerlijk gegeten bij Spijs. Dit keer net restaurantweek, altijd even spannend of de kwaliteit en service dan hetzelfde is. Ruimschoots! Heerlijke, smaakvolle, mooie, goed gebalanceerde gerechten.
Waar ik zelf het meest blij van werd, was de sypervriendelijke, attente bediening die precies het juiste evenwicht vond tussen service, gastvrij en de gast op zichzelf laten zijn. Dank Spijsbrigade!

Jonne op 04 oktober 2019

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ieder jaar als de restaurantweek er is gaan wij hier eten ,iedere keer vinden wij achteraf dat het een heerlijk menu was met goede en verschillende gerechten ,wij vinden dit puur genieten en voelen ons door de hartelijke ontvangst heel welkom.

S.L. de Wolff op 02 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Wassenaarsestraat 147 2586 AN Den Haag

Over Spijs

In de keuken van restaurant SPIJS in Den Haag wordt internationaal gekookt. De chef heeft zich laten inspireren door goed eten vanuit de hele wereld. Restaurant SPIJS is gevestigd in een prachtig pand op de hoek Wassenaarsestraat / Badhuiskade. Een rijksmonument, in ca. 1890 als cafe; gebouwd in neo-renaissancestijl, ontworpen door architect J.H. van der Lubbe. Veel originele details, zoals geweldig glas in lood, zijn gelukkig bewaard gebleven. Globaal is het restaurant op te delen in vier verschillende ruimten. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer je aan tafel gaat, kan je kiezen uit een tafeltje in de serre met uitzicht over de Gevers Deijnootweg, of in het middendeel van de zaak met een plekje op onze comfortabele bank. Tenslotte is er de wijnkamer. De wijnkamer is een aparte ruimte binnen SPIJS. Hier kan je dineren te midden van ca. 1000 flessen wijn met een gezelschap vanaf 7 tot maximaal 14 personen. Wil je ook komen genieten van heerlijke gerechten en de mooie omgeving? Kom dan langs bij SPIJS in Den Haag.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden