Knife fork icon red

Spijs

8,7 (355 reviews)

Wat 355 mensen zeggen over Spijs

8.7
(355 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Prima eten, niet heel bijzonder. Voor mijn puberzoon waren de porties te klein.

Jarige op 16 november 2019
Geverifiëerd

"Hele geslaagde avond"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Lekker 4-gangen "toegankelijk" verrassingsmenu dat wij echt mochten smaken; elk gerecht was gevarieerd en met super ingredienten gemaakt - niks was "standaard" wat het net leuk maakte; goede service met het juiste ritme; alles samen een zeer geslaagde avond!

Marc Duvel op 16 november 2019
Geverifiëerd

"Excellent"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We had a 4 course menu and every course was delicious

SEDA DINCER op 09 november 2019
Geverifiëerd

"Spijs, als je van echt lekker eten houdt!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteravond waren we bij Spijs, in Scheveningen. We kregen een mooie tafel in de serre, tafels staan redelijk ver van elkaar, dus je luistert niet mee met de buren. Mooie glas in lood-ramen, lekkere leren stoelen. Keurige obers, in zwart gekleed, met goede wijnkennis/uitleg. Na een echte champagne begonnen we met fl...

Lees hele review

Gisteravond waren we bij Spijs, in Scheveningen. We kregen een mooie tafel in de serre, tafels staan redelijk ver van elkaar, dus je luistert niet mee met de buren. Mooie glas in lood-ramen, lekkere leren stoelen. Keurige obers, in zwart gekleed, met goede wijnkennis/uitleg. Na een echte champagne begonnen we met flink voorgerecht: van links naar rechts garnalen, spiegeleitje, tartaar, sushi, tonijn en garnalen. Smaakte prima. Daarna vis met spinazie en pasta. Na twee gerechten zaten we al redelijk vol. Witte (!) Rhône wijn bij eerste gerecht, lekkere Viognier bij de tweede. Daarna een stevige maar toch frisse Rioja bij overheerlijk kalfsvlees met lekkere jus, en daarna mixed dessert van ijs en fruit. Kortom, als je partner een fotomodel is met neiging tot anorexie dan is het eten teveel, maar wij vonden het helemaal OK, en zijn van plan om terug te komen met gezellige vrienden die ook van echt lekker eten houden!

willem op 03 november 2019
Geverifiëerd

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben hier heerlijk gegeten en het verrassings menu van de chef is zeker aan te bevelen. Wij zullen daar graag terug komen.

Familie etentje op 29 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Wassenaarsestraat 147 2586 AN Den Haag

Over Spijs

Bij restaurant SPIJS in Den Haag kan je genieten van goed eten vanuit de hele wereld. Het restaurant is gevestigd in een geweldig rijksmonument. De keuken is geïnspireerd door vele internationale invloeden. De gerechten zijn zeker om je vingers bij af te likken. Wil je ook genieten van de heerlijke creaties van de chef? Kom dan snel langs bij restaurant SPIJS en laat je verwennen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden