Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Spijs

8.7
(336 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Voortreffelijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is elke keer een feestje om bij Spijs te dineren. Heerlijke gerechten, mooi opmaak, bijpassende wijnen met een verhaal, supervriendelijke bediening. Alles is er gewoon elke keer weer.

Julia op 21 november 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een vriendelijke ontvangst en verzorging van de maaltijd. Een heerlijk menu gegeten, we zullen vaker hier terug komen. We komen vanuit Enschede en als oud-Scheveningse is het fijn om te genieten op geboortegrond!

Tineke Vleeming-Koning op 18 november 2018

"Prima!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij zijn ingegaan op een uitnodiging voor een drie gangen diner voor € 31,50. Ter plekke hebben we nog een extra tussengang bijbesteld. Het hele menu omvatte uitstekende vis en vlees. Als nagerecht voor zoet en voor kaas (€ 5,00 opslag) gekozen. Een uitstekende Rioja van € 30,00 erbij ronde het geheel af.
En als je het restaurant dan ook nog een binnen een paar minuten kunt aanlopen dan kan je avond niet meer stuk.
Een kleine opmerking, Van ons mogen de porties iets groter en brood met een smeerseltje of een botertje bij de gangen serveren.
Ook de gaten tussen de gangen mogen wat kleiner. We hebben een avondvullend programma gedraaid tussen 7.30 en 10.45 uur!
Met een borrel vooraf , de extra tussengang en aangeklede koffie als afsluiter waren we excl. tip € 137,50 kwijt. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Joost Moree op 18 november 2018

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, zonder vlees was geen probleem. Heerlijk vismenu geserveerd. Mooi opgemaakt en heerlijk van smaak

Reynen Mieke op 17 november 2018

"Heerlijk gegeten bij Spijs"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hadden 3 gangen winnaars menu. Heerlijke gerechten, hoofdgerecht was kalfs haas, super mals. Voorgerecht was ook heel lekker. Vriendelijke bedienend personeel. Kortom het eten bij Spijs is super lekker.

Hilly op 04 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Wassenaarsestraat 147 2586 AN Den Haag

Over Spijs

In de keuken van restaurant SPIJS in Den Haag wordt internationaal gekookt. Global Cooking noemen wij het zelf. De chef - Dennis Kolenbrander - heeft zich laten inspireren door goed eten vanuit de hele wereld.

Restaurant SPIJS is gevestigd in een prachtig pand op de hoek Wassenaarsestraat / Badhuiskade. Een rijksmonument, in ca. 1890 als café gebouwd in neo-renaissancestijl, ontworpen door architect J.H. van der Lubbe. Veel originele details, zoals geweldig glas in lood, zijn gelukkig bewaard gebleven.

Globaal is het restaurant op te delen in vier verschillende ruimten. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer u aan tafel gaat, kunt u kiezen uit een tafeltje in de serre met uitzicht over de Gevers Deijnootweg, of in het middendeel van de zaak met een plekje op onze comfortabele bank. Tenslotte is er de wijnkamer. De wijnkamer is een aparte ruimte binnen SPIJS. Hier kunt u dineren te midden van ca. 1000 flessen wijn met een gezelschap vanaf 7 tot maximaal 14 personen.


Maître: Gideon Hooijer


Sommelier: Erwin de Kler/ Vincent Krassenburg

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden