Knife fork icon red

Spijs

8,7 (339)

Wat zeggen mensen over Spijs

8.7
(339 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Geweldig"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Echt 1 van de beste restaurants in Den Haag . Alles klopt namelijk , eten , sfeer , service en het kundige en vriendelijke personeel .

Maruschka op 23 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig verfijnde keuken met verrassende gerechten. Gast heren zijn zeer voorkomend en leggen de gerechten smakelijk uit. goede wijn keuzes bij de gerechten top avond hadden we

jJan Korving op 17 maart 2019

"Heerlijk"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was voortreffelijk. Mooi opgemaakt en evenwichtige smaken. Komen zeker weer terug.

Anja op 14 maart 2019

"Voortreffelijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is elke keer een feestje om bij Spijs te dineren. Heerlijke gerechten, mooi opmaak, bijpassende wijnen met een verhaal, supervriendelijke bediening. Alles is er gewoon elke keer weer.

Julia op 21 november 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een vriendelijke ontvangst en verzorging van de maaltijd. Een heerlijk menu gegeten, we zullen vaker hier terug komen. We komen vanuit Enschede en als oud-Scheveningse is het fijn om te genieten op geboortegrond!

Tineke Vleeming-Koning op 18 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Wassenaarsestraat 147 2586 AN Den Haag

Over Spijs

In de keuken van restaurant SPIJS in Den Haag wordt internationaal gekookt. De chef heeft zich laten inspireren door goed eten vanuit de hele wereld. Restaurant SPIJS is gevestigd in een prachtig pand op de hoek Wassenaarsestraat / Badhuiskade. Een rijksmonument, in ca. 1890 als cafe; gebouwd in neo-renaissancestijl, ontworpen door architect J.H. van der Lubbe. Veel originele details, zoals geweldig glas in lood, zijn gelukkig bewaard gebleven. Globaal is het restaurant op te delen in vier verschillende ruimten. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer je aan tafel gaat, kan je kiezen uit een tafeltje in de serre met uitzicht over de Gevers Deijnootweg, of in het middendeel van de zaak met een plekje op onze comfortabele bank. Tenslotte is er de wijnkamer. De wijnkamer is een aparte ruimte binnen SPIJS. Hier kan je dineren te midden van ca. 1000 flessen wijn met een gezelschap vanaf 7 tot maximaal 14 personen. Wil je ook komen genieten van heerlijke gerechten en de mooie omgeving? Kom dan langs bij SPIJS in Den Haag.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden