Knife fork icon red

The Pepper Trail

8,6 (28)

Wat zeggen mensen over The Pepper Trail

8.6
(28 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Een avondje bij de pepper trail"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Voor het eerst gegeten bij de pepper trail, 4x gangen menu met 50% korting. Wij vonden het eten redelijk, de bediening was netjes en correct maar vond het jammer dar er niet wat meer verteld werd over het menu en het eten. Vond nu de prijs en voor wat je kreeg goed maar zou hier niet zonder de korting gaan eten. Daar vonden wij het niet bijzonder genoeg voor, helaas

Sara op 21 oktober 2017

"Heerlijk"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fijne sfeer, goede bediening & geweldig eten!

Rishma op 18 april 2016

"Best High Chai Experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden een pauze van 3 à 4 uur tussen de hoorcolleges en wilden gewoon ergens een plek om even te verblijven. Omdat we al in zo veel cafés waren geweest, besloten we om naar The Pepper Trail te gaan. We hadden goede recensies over het eten gehoord en gelezen en er is High Chai. Gelet op de kwaliteit van het restaurant en de High Chai die we kregen, is het niet duur. De thee werd in een mooie pot bij ons gebracht en we hadden echt een goede tijd. De snacks waren erg smakelijk en wij hebben een nieuwe “hang” plek gevonden voor de vrijdag lunch pauzes. The Pepper Trail, bedankt.

jef Haan de op 23 maart 2016

"Nice Restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij komen niet uit Nederland en zijn op doorreis. We liepen naar The Pepper Trail na het winkelen op de Kruiskade en ik moet zeggen dat onze hele kijk op Indiaas eten is veranderd na het eten in dit restaurant. We dachten dat Indiaas eten hoofdzakelijk bestaat uit curry's en Naan, maar de chef-kok en zijn team verraste ons met nog veel meer. De smaken en specerijen waren zo subtiel, dat het onmogelijk was om niet alles te proberen en te consumeren. We hadden al een aantal pre-snacks gehad en hierna het 3 gangen-menu, maar betreuren dat we niet hebben gekozen voor het 9 gangen menu, omdat dit er extravagant uit zag. De chef-kok kwam zelf aan onze tafel en sprak met ons, vroeg naar onze reizen en of we genoten van het diner. Zeer vriendelijk en bescheiden voor zo'n meesterschap in de keuken. Wij kunnen niet wachten om weer terug te keren en te eten in dit restaurant.

Jantine van het op 23 maart 2016

"Indian Fine Dine Experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voordat wij het restaurant bezochten, heb ik veel negatief commentaar gelezen over de trage bediening. Maar ik moet zeggen, het is onjuist. Het eten is zo goed als is verwoord in de reviews, maar de bediening was uitstekend. Wij werden bediend door Ryan en hij gaf onze tafel zijn volle aandacht en zorgde dat wij ons comfortabel voelden en vroegen of we nog andere wensen hadden. Niet erg druk in het restaurant, 7-8 tafels bezet, maar alle klanten kregen goede aandacht. Wij hadden een zeer goede avond in The Pepper Trail. Dank aan Ryan en het Pepper Trail team.

funske Haan de op 23 maart 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kruiskade 78 3012EH Rotterdam

Over The Pepper Trail

Restaurant The Pepper Trail is gevestigd in hartje Rotterdam op de bruisende Kruiskade. Dit geliefde Indiase restaurant geeft een nieuwe kijk of deze heerlijke keuken.

Het restaurant is trendy en intiem. Laat je verrassen door dit restaurant en ontdek een nieuw gezicht van Rotterdam. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden