Knife fork icon red

De Bokkedoorns**

9,1 (789 reviews)

Wat 789 mensen zeggen over De Bokkedoorns**

9.1
(789 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Elke keer weer uitstekend eten, de wijn was uitstekend maar net niet koud genoeg. De aankleding binnen kan iets smaakvoller/moderner.

Willem Wittebol op 26 juli 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

altijd weer een feest om hier te zijn. Wij kozen voor het 5 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. En Bijpassend mag met een hoofdletter. De wijn-spijscombinaties zijn werkelijk van hoog nivo. Sommelier Peter Bruins vertelt hier graag over. Wij komen hier al zo'n 30 jaar en het is nog nooit tegengevallen.

Joop Stempher op 23 juli 2019

"Ongeëvenaard"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Werkelijk alles klopt bij de Bokkedoorns. Ambiance, personeel en uiteraard het eten.
Tip: neem een bijpassend (BOB)wijnarrangement.

Bianca van Dijk op 02 juli 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Je eten, is een kunststukje, waarbij je eerst moet kijken en daarna voorzichtig de verschillende smaken probeert te herkennen. De echte meerwaarde is echter de bediening aan tafel. Vakmensen, met het juiste gevoel voor , waar de klant naar op zoek is. Wij hadden een fantastische avond bij de bokkendoorns.

Rob Martens op 02 juli 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk, genoten van het 5 gangen lunchmenu, op prachtig terras aan het vennetje. Er waren smaakcombinaties bij, die ik het liefst de rest van de middag in mijn mond had gehouden....."laat mijn tafelgenoot maar babbelen, dan geniet ik van dit optreden met dashi in de hoofdrol" ! De jonge sommelier heeft ons plezier...

Lees hele review

Heerlijk, genoten van het 5 gangen lunchmenu, op prachtig terras aan het vennetje. Er waren smaakcombinaties bij, die ik het liefst de rest van de middag in mijn mond had gehouden....."laat mijn tafelgenoot maar babbelen, dan geniet ik van dit optreden met dashi in de hoofdrol" ! De jonge sommelier heeft ons plezierig verrast met goede Spatburgunder bij tomatengerecht: dat gaan we onthouden. En zijn keuze voor Ribeira bij lam: zeer gelukkig smaak-huwelijk. Al met al een heerlijke middag, waar mijn zus en ik met plezsier aan terug zullen denken.

CC Koole op 02 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Zeeweg 53 2051 EB Overveen

Over De Bokkedoorns**

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 


Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden