Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over De Bokkedoorns**

9.1
(759 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Geweldige avond gehad"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben ons laten verassen door het restaurant. Geweldig gegeten met geweldige wijnen. Hele creatieve gerechten. Ook het vegetarische menu was super. Gewoon geweldige avond gehad

Fred op 07 oktober 2018

"heerlijk"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Eten bij de Bokkedoorns is een feestje op zich!! Prachtige gerechten met zeer verassende ingrediënten. Leuke uitleg en lekkere wijntjes erbij! Alleen jammer dat je voor een glas water de hoofdprijs betaald. Verder genoten op het terras en dat in Oktober!

smith op 07 oktober 2018

"Fantastisch maar......"
8.3 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 10

Het eten was fantastisch echt geweldig ook de wijn.hele bijzondere smaken en het zag er ook prachtig uit.het meisje wat ons bediende was (en dat hoop ik dan maar)waarschijnlijk van de hotelschool en maakte wel wat fouten door voor mij langs mijn man te serveren in plaats van om te lopen.dat is denk ik wel een basis regel.
Er werd niet gevraagd of wij misschien een dessert wijn wilde.wij namen zowel de kaas als het dessert.dat vind ik toch erg jammer en een beetje vreemd.
Na het afrekenen liepen we alleen naar de garderobe om onze jassen te moeten zoeken en op het moment dat we de buitendeur in onze hand hadden kwam er iemand aan rennen.Ik snap dat dit allemaal niet de bedoeling is geweest maar in een restaurant van dit niveau hoort dit natuurlijk niet.

Barbara niks op 07 oktober 2018

"Genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, bediening nam de tijd voor je, drong je niets op, bediening was bekwaam en heel vriendelijk je voelde je thuis, een mooie middag gehad.
Bedankt heer Bruins met uw brigade.

C.J.P.Beentjes op 04 oktober 2018

"Top Top Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat blijft het toch een feestje om hier , samen met mijn vrouw als ideale tafelgenoot, te mogen lunchen. Spectaculaire gerechten, verrassende wijnbegeleiding en prima service! Dank en zeker tot ziens.

Joop Muller op 03 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Zeeweg 53 2051 EB Overveen

Over De Bokkedoorns**

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 


Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden