Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Bokkedoorns**

9,1 (778)

Wat zeggen mensen over De Bokkedoorns**

9.1
(778 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Wonderful experience.
All the care that you would expect from a 2 stars restaurant is there.
As for the menu, the real reason to come to this place, we enjoyed the discreet and still courageous way the chef inserts ingredients and inspiration from the world cousine. Dishes stand out for the intricacy of composition: there is seldom a main point of attraction in the course, but a set of flavors, colours and consistencies that works well to enthuse. The menu itself was arranged in a crescendo from the delicate flavors to the most (well, relatively) marked ones.
Excellent attention to the vegetarian option (which is not so common yet). Unpleasant point, the value for money of the wine offer is not the best at all.
How beautiful it must be to enjoy a meal outside on the lake in summer.

Anoniem op 30 november 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Dank aan de hele crew, voor een geweldige lunch.
Natuurlijk was het genieten, wat wil een mens immers nog meer.
Prachtige gerechten met een heerlijk glas wijn, goed begeleidend bij de,
niet alleen oogstrelende, maar ook smaakvolle gerechten.
Vriendelijke groet en graag tot een volgende keer
S. Raggers

Anoniem op 30 november 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Prachtig en heerlijk menu, eventuele extra tussengerechten lekker en betaalbaar.
Heerlijke avond gehad.

Veronique Jansen op 30 november 2011

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Gisterenavond hebben we gegeten bij de Bokkedoorns, heel gezellig hoor, maar eerlijk is eerlijk het was niet de magie die we bij 2 sterren hadden verwacht.
Natuurlijk ligt alles met precisie gepositioneerd op het bord, maar de bijzondere smaken en verrassingen waren niet overtuigend. We hadden toevalligerwijs afgelopen week ook bij een niet sterren restaurant gegeten en eigenlijk scoorden zij vele malen hoger dan de Bokkedoorns (Tante Kee aan de Kaag). De bediening vd Bokked. was vriendelijk en de meeste deden wel hun best, maar echt enthousiasme en passie herkende ik niet, op de oudere heer na. de dames liepen zelfs enigszins verveeld rond leek me.
Water inschenken ging meerdere malen over de rand van het glas zonder excuses of dat de bediening het zelf uberhaupt door had.Saai broodje en geen aanvulling. Er werd bij het verrassingsmenu niet geinformeerd naar allergie of don't likes. Alz je kaasbordje vroeg kreeg je bij het menu een bordje, terwijl andere tafels een kar voorgeschoteld kregen en die kar bleef stinkend naast ons staan terwijl wij een toetje van maisijs met weinig geur probeerden te genieten. Dat leek toen meer op kaasijs ; (
Het restaurant / entourage verrast ook niet echt en is zelfs saai op een dinsdagavond. Kortom leuk, maar niet voor herhaling vatbaar. Mijn weinig enthousiaste relaas Komt wellicht door de hooggespannen verwachtingen en de perfecte recentelijke ervaringen die we hadden aan de Kaag en bij Librijes zusje.
Misschien wel iets voor de Bokkedoorns om iets aan te doen. De meerwaarde zit hem juist in enthousiasme, passie en verrassing. Dat was het zeker niet!

Anoniem op 30 november 2011

7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

We hebben zeker lekker gegeten, maar de service liet toch wel iets te wensen over, zeker voor een restaurant met 2 sterren. Men vergat ons de tweede amuse te geven en toen we daar iets van zeiden (nadat het voorgerecht geserveerd was) kregen we die alsnog tussen de gangen door, maar zonder woord van excuus. Verder zat er bij het wijnarrangement twee keer kurk in het glas, één keer bij mijn echtgenoot en één keer bij mijzelf. Gezien de drukte (het restaurant was vrijwel vol), hebben we daar maar niets over gezegd.Ik heb na de lunch direct een mailtje gestuurd, omdat ik aanneem dat dit soort informatie op prijs gesteld wordt, maar daar is nog niet op gereageerd.

Angèle de Roos op 30 november 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Zeeweg 53 2051 EB Overveen

Over De Bokkedoorns**

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 


Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden