Knife fork icon red

Onder de Linde

€ 52,50

Gastronomisch 5-gangenmenu + aperitief + 3 amuses + pre amuse

Onder de Linde

9,1 (472)

Gastronomisch 5-gangenmenu + aperitief + 3 amuses + pre amuse € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangenmenu + aperitief + 3 amuses + pre amuse
€ 52,50

Restaurant Onder de Linde is een prachtig restaurant gelegen in de historische straten van Noordwijk. Het restaurant staat bekend om de gastronomische keuken welke van absolute klasse is.


Wil jij je culinair laten verwennen met een heerlijk 5-gangenmenu + aperitief + 3 amuses + pre amuse bij restaurant Onder de Linde? Reserveer dan snel via DiningCity!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Onder de Linde

9.1
(472 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Wij waren uit eten in de restaurant week.
Wij hebben heel lang op ons eten moeten wachten en ook gevraagd ,wanneer het kwam. Ik vind dit heel jammer,want het eten was erg goed. Dit moet echt veranderen.

Rieke La Grouw op 19 maart 2011

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer enthousiaste en gastvrije bediening! Eten was goed met een aparte vermelding voor de amuse en de friandises! Prima sfeer!

Erna Boef e.a. op 19 maart 2011

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Gisteravond gegeten bij Onder de Linde tijdens de restaurantweek. Na zitten kregen wij vrij snel een bakje met warme noten geserveerd. De kwaliteit hiervan was prima, echter vind ik het niet passen vooraf aan een maaltijd. Mijn referentie is dat je dat in de kroeg/bar krijgt bij een borrel. Gelijk daarna kregen we een heerlijk aperitief geserveerd. Daarna bleef het lang stil. Wel konden we een schijfje boter bewonderen, alleen nergens op smeren. Men had een keuzemenu samengesteld, met een aantal tussengerechten daarop vermeld. Er was eerst wat gedoe m.b.t. tot de volgorde van de drie gangen die wij wilden bestellen (dit week nl. af van het standaard voor-hoofd- en nagerecht). Uiteindelijk konden wij de keuze maken die wij wilden met bijbetaling van €5,=. Voor ons een prima oplossing. Advies naar personeel. Wees duidelijk wat wel en niet kan, dan is het al goed. Pas na 50 minuten kregen we amuse, welke heerlijk smaakte en tevens weer van gode kwaliteit was. Daarna verliepen de gangen goed en hebben we genoten van de maaltijden. Zeer positief door ons ervaren was het feit dat de kok de maaltijden hierbij zijn gerchte serveerde en presenteerde. Dit was echt een meerwaarde. Ook het wijnarrangement was goed bijpassend en ook hier weer was de uitleg tijdens serveren prima.
De sfeer kwam in eerste instantie wat stijfjes op ons over, maar dit kwam met name door 1 medewerker van de bediening die ons ontving en ook de rest van de avond met een strak gezicht liep. De overige bediening heeft dit weer ruimschoots rechtgetrokken. Pluspunt is dat de eigenaar openstaat voor feedback en niet alles afdoet met allerlei excuses. Al met al een heerlijke avond gehad met goed eten, lekker drinken en vriendelijke bediening.

Maaike Wagemakers op 17 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

heerlijk gegeten, gezellig restaurant en prima bediening

Hans van Mullekom op 17 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Top gegeten en een goede sfeer.
Zeer vriendelijk personeel.
goede ervaring..!

toine anders op 16 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Noordwijk e.o.

Voorstraat 133 2201 HS Noordwijk

Over Onder de Linde

In het hart van Noordwijk-Binnen staat het luxe restaurant Onder de Linde. In het historische pand komt u tot rust in een ongedwongen sfeer. 


Laat u verrassen door de bijzonder creatieve smaakcombinaties. De gerechten worden in balans gehouden door verschillende groenten en spannende sauzen. Hier bent u getuige van liefde, passie en plezier voor het vak en de ingrediënten.

Restaurant Onder de Linde is een kwalitatief hoog restaurant. Mede door het professionele gastheerschap beleeft u hier een culinaire avond die u niet snel zal vergeten. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Noordwijk e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden