Knife fork icon red

Zott

7,9 (165 reviews)
97%

Wat 165 mensen zeggen over Zott

7.9
(165 reviews)
Eten
8.2
Service
7.9
Sfeer
7.7
97%
Schrijf een review

"Geweldige keuken, gastvrije bediening!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een goeie keuken, alle gerechten zalige, verrassende smaken, wij hadden alles vis, superlekker. Leuke verhalen over historie van het restaurant en de eigenaar. Goede wijnkaart! Bescheiden en gezellig!

Lies Van Dobbenburgh op 26 september 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Prima

Silvia Kluvers - van Beek op 19 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Restaurant Zott is zondermeer een aanbeveling waard. We zijn op nette en gepaste wijze bediend en werd er, indien daar prijs op werd gesteld, ook verteld over bijpassende wijnen. Er werd goed rekening gehouden met de voorkeuren. De gerechten waren heerlijk; goed van smaak maar in wat kleinere porties. Her en der zat...

Lees hele review

Restaurant Zott is zondermeer een aanbeveling waard. We zijn op nette en gepaste wijze bediend en werd er, indien daar prijs op werd gesteld, ook verteld over bijpassende wijnen. Er werd goed rekening gehouden met de voorkeuren. De gerechten waren heerlijk; goed van smaak maar in wat kleinere porties. Her en der zat er een kleine smaakexplosie in vanwege de afwisseling tussen een zoetje en een zuurtje. Maar al met al zijn het heerlijke combinaties en met bijpassende wijnen is het geheel compleet voor een fijn avondvullend programma. Aankleding is prima op orde met goede stoelen of een bank met een leuk uitzicht op het centrum van Vreeswijk. Dit restaurant stond al geruime tijd op 'het lijstje' en zal zeker weer een keer door ons bezocht worden.

Martin Jansen op 06 september 2020
Geverifiëerd

"Super Zott"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Prima hernieuwde kennismaking met dit restaurant, als voormalig zusje van CocoPazzo in Houten. Heerlijk gegeten. 3 gangen verrassingsmenu. Mooie gebalanceerde smaken. Vergezeld met een mooie soepele rode wijn. Koffie met friandises na. Top avond gehad. Gezellige gemoedelijke sfeer en prima bediening. Volgend bezoek maar gelijk gereserveerd.

Edwin V. op 04 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten;goede bediening.

Piet van Iperen op 13 augustus 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Dorpsstraat 49 3433 CL Nieuwegein

Over Zott

Restaurant Zott is een heerlijke plek om te onthaasten, op een prachtige locatie in Nieuwegein.

De menukaart biedt een gevarieerd aanbod van verrukkelijke gerechten van verse vis, schaal- en schelpdieren, kalfsrib van de rôtissoire of lekker Hollands wild. Maar natuurlijk ook zuiver en pure vegetarische gerechten. Heerlijk en harmoniërend met verrassende wijnen uit de beste wijngebieden uit Frankrijk en natuurlijk Italië. Met de mooiste wijnkaart van Nieuwegein en omstreken met meer dan 100 etiketten zal je dan ook zeer zeker kunnen slagen om een lekker glas wijn te drinken.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten van restaurant Zott.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden