Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

St. Paul's

8,1 (81 reviews)

Wat 81 mensen zeggen over St. Paul's

8.1
(81 reviews)
Eten
8.3
Service
8.1
Sfeer
8.0
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

We zijn speciaal uit spanje gekomen voor de diningweek en zijn bij drie restaurants wezen eten maar st Pauls was de beste.
de amuse was heerlijk tonijn thaise soep.
het voor gerecht was heerlijk de kreeft iets te koud. Het hoofdgercht bestond uit een lende van het iberisch varken heerlijk.

hendrik bekker op 28 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

ben er op mijn verjaardag gaan eten, heb mijn verjaardag er goed kunnen vieren! feestelijke sfeer, gerechten en service! ik had geen beter restaurant kunnen uitkiezen en zal het zeker aan iedereen aanraden, ook erg leuk als je niets te vieren hebt!

bedankt voor de leuke avond!

Jeanne Beijer op 27 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Ik was al vaak langs St. Pauls gelopen, tijdens het winkelen. De Restaurantweek was nu een goede gelegenheid om ook 'es binnen te kijken!
Mooi interieur. Fris, sjiek, maar ook warm en sfeervol. De stoelen zaten ook zo lekker!

Ik had moeders meegenomen, om weer even lekker bij te praten. Dat ging ook: goede akous...

Lees hele review

Ik was al vaak langs St. Pauls gelopen, tijdens het winkelen. De Restaurantweek was nu een goede gelegenheid om ook 'es binnen te kijken!
Mooi interieur. Fris, sjiek, maar ook warm en sfeervol. De stoelen zaten ook zo lekker!

Ik had moeders meegenomen, om weer even lekker bij te praten. Dat ging ook: goede akoustiek, fijne muziek (niet te hard) waardoor we elkaar gewoon konden verstaan. Maak helaas te vaak anders mee...

Onze amuses waren verrassend: een klein kommetje Aziatische soep, een tonijnrolletje met sesam en een gamba met een zalige tapenade.
Het voorgerecht was een mooi opgemaakte salade van kreeft, waarin alle smaken afzonderlijk goed herkenbaar waren en prima combineerden.

Ook van ons hoofdgerecht (Iberisch varken) hebben we gesmuld. We konden even niet meer bijpraten, het lekkere eten liet dat niet toe )!
De aardappeltje waren helemaal goed: niet te zacht, maar goed gaar. De groente was heel kunstig opgediend: een uitgehold stukje courgette, gevuld met sperzieboontjes. Over het zeer malse varken lagen gesnipperde zomertruffels en cantharellen. De saus was op basis van marc, erg stevig, maar zalig. Enige puntje van "kritiek" zou dan zijn, dat de truffels een beetje in het niet vielen bij de krachtige saus.

Och, vergeet ik bijna de wijnen! Vooral de rode wijn (gewoon gevraagd om "rode wijn") smaakte ons prima! Combineerde goed met het hoofdgerecht.
Bij de wijn hebben we toen tòch maar een kaasplankje besteld. 3 zalige kazen, met een plakje dadelbrood erbij. Het zoete brood was een goede combi met de pittige kaas.

En dan komt er ook nog een dessert! Smeuige chocoladetaart met een bolletje bavaroise, blaadje munt en stukje chocolade. Eigenlijk was dit een tikje teveel hadden we maar geen kaas moeten eten! Het was echter te lekker om te laten staan. Een beetje waggelend en rozig van ons dinertje en de wijn vertrokken moeders en ik weer :)....

We'll be back.

Ilona Witkamp op 27 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Allervriendelijkste bediening, wel wat stijfjes en gereserveerd.
Eten prima, geen uitschieter.
Toch voor herhaling vatbaar.

Liesbeth van Ochten op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij zullen zeker terugkomen. Het menu was heerlijk en zowel de eigenaren als het personeel zijn zeer vriendelijk. Een intiem restaurant waar een goede kwaliteit geleverd wordt. Zowel wat het eten betreft als de service

Lenie Voorden op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kleiweg 89 3051 GK Rotterdam

Over St. Paul's

Bij restaurant St. Paul in Rotterdam kun je genieten van een geweldige menukaart met lekkere warme en koude culinaire gerechtjes. De inrichting is stijlvol en intiem, en maakt een gezellige sfeer.

Het restaurant serveert een Franse keuken met een knipoog naar internationale keukens en zij hebben vele specialiteiten op het menu. Een knusse bar is aanwezig voor het aperitief voorafgaand aan je diner. Tevens kun je heerlijk genieten van de knusse binnentuin!

Ervaar een heerlijke avond uit bij St. Paul!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden